Samsung primește un brevet ce detaliază un inel smart cu funcții de apelare și control audio; iată-l reprezentat într-o serie de schițe

907 ori
<b>Samsung primește un brevet ce detaliază un inel smart cu funcții de apelare și control audio; iată-l reprezentat într-o serie de schițe</b>Brevetele ne oferă o privire asupra produselor sau tehnologiilor pe care mai marii producători de pe piață le pregătesc. Samsung este compania ce de curând a primit un nou astfel de brevet, de această dată fiind vorba despre o aplicație ce detaliază

Avem ocazia ca prin intermediul brevetelor să aflăm ce produse sau tehnologii ne pregătesc companiile de pe piață pentru viitorul mai mult, sau mai puțin apropiat. Printre aceste firme se află și sud-coreenii de la Samsung, companie care tocmai a primit un asemenea brevet, dar de această dată pentru un produs ceva mai diferit. Este vorba despre un inel smart pe care îl vedeți reprezentat în schițele de mai jos.

Brevet Samsung

Imaginile în cauză ne prezintă un inel destul de generos ca mărime ce include butoane de volum, butoane pentru acceptarea de apeluri telefonice, dar și un slot misterios ce s-ar putea dovedi a fi unul pentru card microSD. Acesta aduce și senzori pentru monitorizarea pulsului, dar și alte tehnologii pe care le întâlnim la ora actuală pe smartwatch-uri și brățări fitness.

Cu toate că nu există informații în această privință, există posibilitatea ca inelul să ofere și tehnologia NFC și suport pentru funcția tap-to-pay. Ca design, acest produs este similar lui NIMB - un inel smart ce la ora actuală este subiectul unei campanii de crowdfunding deschisă pe platforma Indiegogo. Inelul va fi livrat începând din luna martie a anului 2017, și acesta oferă doar o singură funcție.

Este vorba despre un buton special pe care utilizatorii îl vor putea apăsa atunci când se află în pericol, moment în care o alertă SMS va fi trimisă către un contact predefinit. Cât despre produsul pregătit de către Samsung, se pare că funcțiile disponibile vor fi mai numeroase.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×