Samsung are un brevet pentru curele de smartwatch ce pare să prezinte un... Apple Watch?!

1.209 ori
<b>Samsung are un brevet pentru curele de smartwatch ce pare să prezinte un... Apple Watch?!</b>Vedem astăzi o serie de schițe foarte interesante, parte a unei aplicații de brevet Samsung - imagini ce ne prezintă o serie de curele pentru smartwatch-uri. Inedit la aceste materiale este faptul că smartwatch-ul desenat aici, este un Apple Watch, lucru

Samsung s-a ferit să mai facă mişcări greşite când vine vorba de lansarea de produse ce seamănă prea mult cu cele Apple, după ce a pătimit prin procese cu firma din Cupertino ani întregi. De atunci chiar şi cea mai mică similaritate de terminale trage semnale de alarmă. Spre exemplu azi aflăm că Samsung a înaintat un brevet pentru curele interschimbabile de smartwatch ce pare să prezinte un Apple Watch in imagini.

Brevet curea smarwatch Samsung

Documentele oficial includ schiţe ce prezintă un ceas smart, care aduce extrem de mult cu un Apple Watch. Mai mult decât atât, e leit Apple Watch, fie că e vorba despre butonul crown, conectorul pentru încărcare sau senzorul de puls. Explicaţiile sunt multiple aici: ori Samsung a folosit ceasul Apple ca un template pentru un ceas smart în general, ori chiar va produce accesorii pentru Apple Watch.

Brevet curea smarwatch Samsung

Deocamdată nu există probleme cu vreun smartwatch Samsung, deoarece nici unul nu seamănă cu cel Apple. Mai mult decât atât, modele ca Gear S2 şi în curând şi S3 ies în evidenţă prin marginea rotativa a ecranului şi designul elegant. Reţineţi că nu toate imaginile din brevet îl reprezintă pe Apple Watch, ci doar unele, existând şi schiţe cu un ceas generic.

Şansele sunt mici ca Samsung să producă curele pentru ceasul Apple, deci e probabil doar o scăpare.

Brevet curea smarwatch Samsung

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×