Samsung primește un brevet pentru un... Padfone?!

1.388 ori
<b>Samsung primește un brevet pentru un... Padfone?!</b>Nu mă miră să aud că Samsung a primit drepturile pentru un brevet nou, dar sunt surprins să aflu că acest brevet face referire la un device ce nu poate fi descris decât ca un... PadFone. Ce înseamnă asta? Un smartphone introdus într-o tabletă!...

Nu mă miră să aud că Samsung a primit drepturile pentru un brevet nou, dar sunt surprins să aflu că acest brevet face referire la un device ce nu poate fi descris decât ca un... PadFone. Ce înseamnă asta? Un smartphone introdus într-o tabletă!

E vorba despre brevetul D685,774, acordat pe 9 iulie 2013 de către Biroul de Brevete din SUA companiei sud-coreene. Sunt convins că Samsung și-a acoperit spatele și că nu ar vrea să riște un proces cu ASUS, mai ales că, din câte știu există și un terminal ieftin pe piața din Asia, care adopta același design. Producătorul sau nu a avut vreo problemă cu ASUS, din câte știu.

Samsung primește un brevet pentru un... Padfone?!

Revenind la terminalul de aici, mă intrigă forma acestui smartphone, care amintește mai degrabă de un aparat de bărbierit sau un handset cu clapeta. Remarcăm aici un jack audio, port microUSB și un buton On/Off, dar nici urmă de butoane fizice de volum, slot SIM, difuzor, camera sau bliț. E posibil să fi interpretat greșit această poveste și să avem de-a face cu un device modular, căruia îi putem adăuga un mecanism în formă de smartphone, care să conțină upgrade-uri hardware.

Care poveste mai plauzibilă după voi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×