Se dă startul unei noi runde de înscrieri în programul "Rabla pentru electrocasnice"; Bugetul este de 20 milioane lei

883 ori
<b>Se dă startul unei noi runde de înscrieri în programul "Rabla pentru electrocasnice"; Bugetul este de 20 milioane lei</b>Dacă în luna mai nu ați reușit să obțineți un voucher în cadrul programului "Rabla pentru electrocasnice", aflați că de astăzi se dă startul unei noi runde de înscrieri, astfel că va trebui să vă grăbiți pentru a vă număra printre

Dacă în luna mai nu ați reușit să obțineți un voucher în cadrul programului "Rabla pentru electrocasnice", aflați că de astăzi se dă startul unei noi runde de înscrieri, astfel că va trebui să vă grăbiți pentru a vă număra printre cei eligibili. Descoperim că suma acordată pentru această ediție este de aproximativ 20 milioane de lei - bani ce reprezintă sumele asociate voucherelor neutilizate în termenul de valailitate.

Aceste sume provin de asemenea și din modificarea eficienței energetice a echipamentelor aprobate de la o clasă superioară la o clasă inferioară, la cerere beneficiariului. Mai aflați că suma inițial alocată pentru anul 2019 a fost de 40 milioane de lei și că în cadrul cele două ediții organizate pe 24 mai și 18 iunie au fost acordate vouchere în valoare totală de 20 milioane lei.

În funcție de produsul vechi pe care doriți să îl înlocuiți cu unul nou veți primi o finanțare de până la 400 lei, după cum urmează:

  • 200 lei pentru mașini de spălat rufe cu eficiență energetică A++
  • 300 lei pentru mașini de spălat rufe cu eficiență energetică A+++
  • 300 lei pentru mașini de spălat vase cu eficiență energetică A++
  • 400 lei pentru mașini de spălat vase cu eficiență energetică A++
  • 400 lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv portabile, cu eficiență energetică (A++/A+++)
  • 300 lei pentru frigidere/combine frigorifice/congelatoare cu eficiență energetică A++
  • 400 lei pentru frigidere/combine frigorifice/congelatoare cu eficiență energetică A+++
  • 200 lei pentru televizoare cu eficiență energetică A și A+
  • 400 lei pentru televizoare cu eficiență energetică A++ și A+++

Vă puteți înscrie accesând acest link prin completarea datelor personale și alegerea categoriei de voucher dorite. Printre magazinele participante în program se numără AltexeMAG și Flanco, dar și Carrefour, Auchan, Cora și Romstal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×