Televizoarele au fost vedetele noii ediții "Rabla pentru electrocasnice", potrivit unui raport eMAG.ro

842 ori
<b>Televizoarele au fost vedetele noii ediții "Rabla pentru electrocasnice", potrivit unui raport eMAG.ro</b>După cum probabil știți pe parcursul ultimelor săptămâni s-a desfășurat pe plan local și programul "Rabla pentru electrocasnice", o inițiativă prin care am putut achiziționa un electrocasnic nou cu reducere din

După cum probabil știți pe parcursul ultimelor săptămâni s-a desfășurat pe plan local și programul "Rabla pentru electrocasnice", o inițiativă prin care am putut achiziționa un electrocasnic nou cu reducere din partea Ministerului Mediului. Acest program are rolul de a înlocui parcul de electrocasnice vechi și astazi aflăm pe seama unui raport marca eMAG.ro care au fost cele mai populare produse înlocuite de către români.

Ei bine, după cum aflați încă din titlu, televizoarele au fost vedetele acestei ediții. Pe site-ul eMAG cele mai căutatea branduri TV au fost StarLight, Horizon, Samsung, respectiv LG - televizoare care au reprezentat 75% dintre comenzi. De asemenea aflăm și că cele mai căutate televizoare au fost cele din clasa energetică A++. 

Top produse achiziționate cu vouchere "Rabla pentru electrocasnice", raportat la categorie:

  1. TV LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL7330F, Full HD
  2. Frigider cu o ușă Star-Light FTTM-98APP, capacitate 98 l, Clasa A++
  3. Combină frigorifică Arctic AK60406NFMT++, 362 l, Clasa A++
  4. Aparat de aer condiționat Star-Light 12000 BTU
  5. Mașină de spălat rufe Beko WRE7512XWW, 7 kg

Stejara Pîrcan (VP Sales eMAG) a declarat faptul că în acest moment consumatorii apreciază că pot achiziționa electrocasnice de ultimă generație, mai eficiente din punct de vedere energetic, la prețuri mai accesibile. Ministerul Mediului a realocat sumele asociate voucherelor nefolosite în valoare de 28.269.300 lei chiar ieri pe data de 18 iunie, fiind deja epuizate în prima zi de la startul înscrierilor. 

eMAG spune că interesul pentru electrocasnice este crescut acum odată cu realocarea fondurilor și că a adaptat stocul de marfă în raport cu experiența ediției care tocmai ce s-a încheiat. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×