Sunt ultimele ore în care mai poți folosi voucherele Rabla pentru Electrocasnice; Acestea se pot modifica la nevoie

1.029 ori
<b>Sunt ultimele ore în care mai poți folosi voucherele Rabla pentru Electrocasnice; Acestea se pot modifica la nevoie</b>Programul "Rabla pentru electrocasnice" este în plină desfășurare la ora actuală și dacă încă nu ți-ai folosit voucher-ul primit, atunci trebuie să afli că acesta mai este valabil până mâine, 15 iunie

Programul "Rabla pentru electrocasnice" este în plină desfășurare la ora actuală și dacă încă nu ți-ai folosit voucher-ul primit, atunci trebuie să afli că acesta mai este valabil până mâine, 15 iunie. În acest sens și retailerii incluși în campanie țin să vă amintească faptul că sunt ultimele ore în care puteți profita de reducerile aferente la mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat sau frigidere/combine frigorifice.

De asemenea s-au oferit vouchere și pentru televizoare, valoarea acestora fiind de 200 lei pentru modelele din clasa energetică A și A+, respectiv 400 lei pentru cele din clasa energetică A++ și A+++. Dacă ați optat pentru această din urmă categorie de voucher ați remarcat probabil faptul că televizoarele din această clasă energetică sunt foarte puține și nu pe placul tuturor, dar există o veste bună.

La nevoie puteți modifica eficiența energetică asociată voucher-ului primit, asta doar de la o clasă superioară la o clasă inferioară. Așadar dacă aveți un voucher pentru televizoare din clasa energetică A++ și A+++ îl puteți modifica pentru a achiziționa un televizor din clasa energetică A și A+, voucherul oferit fiind de 200 lei.

Printre magazinele participante la acest program se numără Altex, eMAG și Flanco, dar și Carrefour, Auchan, Cora și Romstal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×