Skullcandy Indy este o nouă pereche de căști wireless cu design ce amintește de Apple AirPods și preț de 80 dolari

1.799 ori
<b>Skullcandy Indy este o nouă pereche de căști wireless cu design ce amintește de Apple AirPods și preț de 80 dolari</b>Piața căștilor wireless crește pe zi ce trece și cu toate că avem multe opțiuni foarte accesibile din partea unor producători chinezi precum este și cazul Xiaomi, există persoane care caută ceva mai mult. Pentru aceștia există

Piața căștilor wireless crește pe zi ce trece și cu toate că avem multe opțiuni foarte accesibile din partea unor producători chinezi precum este și cazul Xiaomi, există persoane care caută ceva mai mult. Pentru aceștia există de astăzi căștile Skullcandy Indy, model wireless care împrumută elemente de design de la Apple AirPods și care se vor comercializa pentru suma de doar 80 dolari în magazine.

Skullcandy Indy

După cum se poate vedea, aceste căști adoptă un design tare arătos, capitol la care Skullcandy a stat mereu bine, reușind să atragă în special atenția publicului tânăr prin look-urile adoptate de căștile din portofoliul său. Modelul Indy de față vine la pachet cu o cutiuță de purtare/încărcare care oferă căștilor 3 încărcări extra pentru până la 16 ore de playback audio.

Skullcandy Indy

Bateria căștilor oferă până la 4 ore de streaming audio și avem butoane tactile pentru preluarea apelurilor, schimbarea melodiilor și ajustarea volumului. Skullcandy Indy oferă și un microfon pentru convorbiri și primim certificare IP55 pentru rezistență la apă, transpirație și murdărie. 

De asemenea, mai primim și un sistem de reducere a zgomotului de fundal și conectivitate Bluetooth 5.0. Aceste noi căști sunt disponibile de astăzi la vânzare în SUA și ar putea sosi curând și în oferta retailerilor de la noi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×