Sony lansează căștile true wireless WF-1000XM3, cu anulare a zgomotului avansată

1.729 ori
<b>Sony lansează căștile true wireless WF-1000XM3, cu anulare a zgomotului avansată</b>Sony a lansat o nouă pereche de căști wireless, pe care le poți lua cu ține oriunde și pe care le poți conecta la telefonul mobil via Bluetooth. E vorba despre modelul WF-1000XM3, ce vine cu anulare activă a zgomotului de fond

Sony a lansat o nouă pereche de căști wireless, pe care le poți lua cu ține oriunde și pe care le poți conecta la telefonul mobil via Bluetooth. E vorba despre modelul WF-1000XM3, ce vine cu anulare activă a zgomotului de fond. Nu sună rău deloc autonomia de 32 de ore, iar aceste căști wireless aduc și suport Bluetooth 5.0.

Sony WH-1000XM3

Secretul produsului este totuși noul procesor pentru anularea zgomotului Sony QN1e HD. E similar cu cipul folosit pe căștile over the ear WH-1000XM3, produse tot de Sony. Fiecare dintre cele două căști are parte de această dotare, iar Sony promite o îmbunătățire a anulării zgomotului cu 40% față de generația trecută de căști wireless.

Sony WH-1000XM3

Avem parte și de procesare 24 bit și de amplificare internă. Simt nevoia să revin la autonomie, cu mențiunea că aceste căști de sine stătătoare oferă 6 ore de autonomie, cu Bluetooth și anulare de zgomot activate. Fără anulare de zgomot oferă 8 ore. Vin la pachet cu o cutie de transport și încărcare ce oferă 3 alimentări full, de aici și estimarea de 32 de ore.

Sony WH-1000XM3

O încărcare de 10 minute aduce 90 de ore de muzică. Odată ce scoateți căștile din urechi muzică se va opri automat, ca la AirPods. Există și controale tactile aflate pe suprafața căștilor, pentru anulare de zgomot pe cea stânga și playback pe cea dreaptă. Produsul vine pe argintiu sau negru și costă 250 de euro la debut. Ajunge în magazine din august.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×