Samsung Galaxy A2 Core devine oficial cu Android Go la pachet; Costă 76 dolari

682 ori
<b>Samsung Galaxy A2 Core devine oficial cu Android Go la pachet; Costă 76 dolari</b>După câteva leak-uri și un manual scăpat online iată că astăzi smartphone-ul Samsung Galaxy A2 Core devine oficial, fiind vorba despre un alt device al sud-coreenilor ce adoptă platforma Android Go. Anunțul terminalului a fost

După câteva leak-uri și un manual scăpat online iată că astăzi smartphone-ul Samsung Galaxy A2 Core devine oficial, fiind vorba despre un alt device al sud-coreenilor ce adoptă platforma Android Go. Anunțul terminalului a fost realizat fără mare tam-tam și descoperim că avem de-a face cu un pachet hardware low-end, ceea ce era de așteptat ținând cont de platforma pe care rulează acesta.

Samsung Galaxy A2 Core

Primim un ecran de 5 inch cu tehnologie LCD și rezoluție de 960 x 540 pixeli, un procesor octa-core Exynos 7870, soluția grafică Mali-T830 MP1 și 1 GB RAM + 16 GB de stocare. Are un slot pentru carduri microSD de până la 256 GB și pe partea de conectivitate bifează următoarele: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, microUSB v2.0, 4G LTE, VoLTE, dual-SIM, receiver Radio FM și jack audio.

Samsung Galaxy A2 Core are baterie de 2600 mAh, iar pe partea de fotografiere descoperim un senzor selfie de 5 megapixeli și un senzor principal de 5 megapixeli în spate cu bliț LED alături. Noul telefon Android Go vine din fabrică la pachet cu o serie de aplicații din suita Google Go menite să consume mai puține date mobile și să ocupe mai puțină memorie.

Prețul practicat în India este de doar 76 dolari. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×