Snapdragon 1000 va ajunge eventual și pe Andromeda (Surface Phone), Holo Lens și chiar pe desktop-uri

793 ori
<b>Snapdragon 1000 va ajunge eventual și pe Andromeda (Surface Phone), Holo Lens și chiar pe desktop-uri</b>Cu doar câteva zile în urmă aflam și ceva detalii despre noul procesor Qualcomm Snapdragon 1000, soluție pe care o vom vedea adusă în perioada următoare pe notebook-uri Windows on ARM, cât și pe alte dispozitive după cum ni se dezvăluie

În acest weekend am aflat și câteva detalii noi despre procesorul Snapdragon 1000, soluție pe care Qualcomm o va aduce până la sfârșitul anului pe notebook-uri Windows on ARM. Revenim astăzi asupra acestui subiect, moment în care descoperim că procesorul de față ar urma să sosească și la bordul altor dispozitive precum dispozitive AR/VR, mixed reality, produse auto, foto, ba chiar și desktop-uri.

Snapdragon 1000

Vestea vine prin intermediul unui anunț de job postat de către Qualcomm prin care se caută un inginer pentru un proiect multimedia, persoană care va administra toate operațiunile de testare a cipset-urilor Snapdragon 845 și Snapdragon 1000 pentru desktop-uri, Andromeda, Hololens AR/VR, mixed reality, dar și pentru produse audio, video, display, respectiv camere foto.

Pe lângă confirmarea faptului că Snapdragon 1000 va ajunge și pe desktop-uri eventual, avem și menționarea lui Andromeda - dispozitiv care este nimeni altul decât Surface Phone. Asta înseamnă că în momentul de față Qualcomm și Microsoft testează noul procesor SD1000 și pe acest dispozitiv inedit pe care îl așteptăm de multă vreme și care ar putea debuta până la urmă în acest an!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×