Tehnologia Huawei GPU Turbo soseşte în Beta pe Huawei Honor 10; Curând și la noi

1.818 ori
<b>Tehnologia Huawei GPU Turbo soseşte în Beta pe Huawei Honor 10; Curând și la noi</b>S-a vorbit mult în ultima perioadă și despre tehnologia Huawei GPU Turbo, aceasta fiind modalitatea prin care cei de la Huawei doresc să ofere un boost la nivel de performanță grafică în gaming pentru actualele telefoane, cât și pentru modele

În ultima lună s-a discutat mult despre tehnologia Huawei GPU Turbo, care avea ca rol creşterea performanţei de gaming a terminalelor Huawei în mod semnificativ. Această tehnologie avea să ajungă pe terminale high end şi midrange pe parcursul anului, iar acum Honor 10 primeşte un program beta de acest tip.

Honor 10 GPU TURBO

Aflăm că întreg programul este în beta deocamdată şi se promite o îmbunătăţire de performanţă grafică cu până la 60% pentru un terminal, în vreme ce consumul de energie este redus cu până la 30%. Pe telefoanele compatibile această noutate vine sub formă de actualizare software. Deocamdată se află  în teste pe Huawei Honor 10, iar publicul poate intra în programul beta, accesând Huawei Pollen club (forum oficial), pentru a se înregistra în program.

Puteţi încerca această noutate şi pe Huawei Honor 9i, iar un beta test pentru Huawei Mate 10 a început cu câteva săptămâni în urmă. Sunt şanse mari să vedem şi în România în acţiune GPU Turbo cât de curând, pentru că avem programat un eveniment local peste câteva zile, la care va participa colegul Alex. Se va vorbi despre AI, ar putea debuta noi telefoane, plus această tehnologie.

Între timp aici găsiţi lista cu telefoane compatibile cu această noutate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×