Telekom anunță lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil valabilă în această primăvară

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 821 ori
<b>Telekom anunță lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil valabilă în această primăvară</b>Prin intermediul unui comunicat de presă, Telekom anunță astăzi introducerea unei oferte speciale de primăvară ce constă &icirc;n oferirea de servicii integrate fix-mobil &icirc;mpreună cu beneficii maxime pentru TV, internet și voce mobilă. De...

Prin intermediul unui comunicat de presă, Telekom anunță astăzi introducerea unei oferte speciale de primăvară ce constă în oferirea de servicii integrate fix-mobil împreună cu beneficii maxime pentru TV, internet și voce mobilă. De asemenea, primim 50% reducere în primele 6 luni de abonamente la pachetele cu 3 sau 4 servicii.

Lista de beneficii mai include un receiver TV și un modem WiFi. Aflăm că prețurile acestor pachete încep de la 42 lei / lună (TV+Internet+Voce Fixă), respectiv 69 lei / lună în cazul pachetelor ce conțin și voce mobilă.

Clienții Telekom pot opta pentru pachetul Televiziune L + Internet L + Voce Fixă S, acesta fiind disponibil la prețul de 45 lei / lună în primele 6 luni, urmând ca din luna a 7-a să plătim 89 lei lunar. Ni se dezvăluie că acei clienți care doresc un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii vor beneficia de un telefon Samsung Galaxy Young 2. Detaliile complete pot fi consultate pe telekom.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×