Allview pregătește lansarea lui P9 Energy; smartphone cu chip de criptare și securitate integrat

1.178 ori
<b>Allview pregătește lansarea lui P9 Energy; smartphone cu chip de criptare și securitate integrat</b>Cei de la Allview au câteva terminale interesante pregătite pentru această toamnă, unul dintre acestea fiind modelul P9 Energy care astăzi ni se dezvăluie prin intermediul unui teaser oficial. Aflăm de aici faptul că noul telefon se va face remarcat..

Pentru această toamnă cei de la Allview pregătesc lansarea pe plan local a unor smartphone-uri foarte interesante, printre acestea numărându-se și modelul P9 Energy despre care aflăm primele informații chiar astăzi. Compania brașoveană distribuie un teaser oficial pentru telefonul menționat aici, și totodată ne indică faptul că vom primi pe lângă o baterie puternică și alte caracteristici la fel de interesante.

Mai precis, smartphone-ul urmează a oferi și un chip de criptare și securitate la pachet - componentă ce stochează datele importante și care face device-ul imposibil de hackuit. Vom avea în continuare prezent și un scanner de amprente alături, iar din punct de vedere al bateriei pe care o vom regăsi la interior, ne așteptăm ca aceasta să aibă o capacitate de 5000 - 6000 mAh și să ofere suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

De asemenea, ne așteptăm ca în următoarele luni de la debut să fie lansate pe piață și alte modele din gamă precum Allview P9 Energy Mini și Allview P9 Energy Pro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×