Televizorul OnePlus TV va face sufrageria să bubuie cu 8 difuzoare la bord, care "scot" sunet de 50 watt

2.013 ori
<b>Televizorul OnePlus TV va face sufrageria să bubuie cu 8 difuzoare la bord, care "scot" sunet de 50 watt</b>Am remarcat că până și cele mai bine dotate televizoare se zgârcesc uneori la acustică. OnePlus vrea să evite acest lucru și tocmai am aflat că va integra 8 difuzoare pe televizorul său, cu un output total de 50 de watt.

Am remarcat că până și cele mai bine dotate televizoare se zgârcesc uneori la acustică. OnePlus vrea să evite acest lucru și tocmai am aflat că va integra 8 difuzoare pe televizorul său, cu un output total de 50 de watt.

OnePlus TV este așteptat să debuteze pe 26 septembrie, odată cu OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro. Am aflat recent că are la bord un procesor quad-core MediaTek MT5670, alături de 3 GB RAM, plus un ecran QLED de 55 inch. De această dată scăparea vine de la o pagină Amazon din India, care confirmă prezența a 8 difuzoare la bord, care scot sunet de 50 de watt. Ca idee multe televizoare similare cu ce promite OnePlus că diagonală abia ajung la 20 sau 30W, deci e un mare plus. Listare de pe Amazon promite și "un bas puternic".

Televizorul OnePlus TV va face sufrageria să bubuie cu 8 difuzoare la bord, care "scot" sunet de 50 watt

Vom avea și suport Dolby Atmos și Dolby Vision pe televizorul OnePlus. Va reamintesc că OnePlus TV rulează Android TV într-o variantă modificată, cu interfață personalizată și inspirată de Oxygen OS. CEO-ul OnePlus a promis deja că produsul sau va concura cu televizoarele Sony și Samsung, doar că va fi puțin mai ieftin. Se va tăia din preț în special datorită unui parteneriat cu Amazon.

Vom mai vedea și modele cu diagonală mai mică, de 45 inch, dar și mai mari, până la 70 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×