Turul Magazinelor #147: cadourile ideale de 8 martie sunt aici - parfum J'Adore de la Dior, geantă Fossil, plus aparat de uscat unghii

1.417 ori
<b>Turul Magazinelor #147: cadourile ideale de 8 martie sunt aici - parfum J'Adore de la Dior, geantă Fossil, plus aparat de uscat unghii</b>Pentru că mâine este o zi mare pentru femeile din întreaga lume, dedicăm această ediție a Turului Magazinelor strict cadourilor de 8 martie. Avem pe lista de recomandări genți fashion, aparate de uscat unghii, dar și un cadou pentru bărbați de 9 martie

Mâine este 8 martie, ziua zero pentru vânzătorii de flori, parfumuri, poşete şi alte produse pentru sexul frumos. Dacă de 1 martie a mai mers cum a mai mers cu o zambilă, un mărţişor sau un pupic, de Ziua Mamei trebuie să plusaţi serios. Şi cu această ocazie am găsit nişte oferte bunicele la retaileri ca Elefant.ro, Fashion Days, plus GearBest şi eMAG.ro. Staţi liniştiţi masculi, pentru că la final avem şi ceva pentru voi!

1. Apă de parfum Christian Dior J'adore, 50 ml, pentru femei

Dior J'adore

Nu cred că există vreo doamnă sau domnişoară care să zică "nu" la un asemenea parfum, J'Adore fiind unul dintre cele mai apreciate parfumuri din lume. Costă în aceste zile la Elefant.ro 358.99 lei, după o reducere şi e vorba aici despre varianta de 50 ml. Definiţia feminităţii, această licoare parfumată are iz de trandafir şi orhidee, dar şi note de mandarină, mure, prună şi violetă.

La baza stau note de iederă, mosc şi lemn, pentru extra senzualitate. Un parfum foarte rafinat.

2. Geantă crossbody de piele Emma Fossil

Emma Fossil

Şi dacă nu daţi lovitura cu un parfum, atunci o puteţi face cu o geantă Fossil. Costă 539 leimodelul Emma la Fashiondays.ro şi vine cu un design în stil "cowgirl" aş zice, invocând ideea unui western prin acea piele maro. La exterior avem piele de vacă şi căptuşeala e din material textil. Geanta este de tip crossbody, iar nuanța este "Maro camel".

Celebra "cheiţă" Fossil este la posturi, pentru a defini identitatea acestui produs elegant, rezistent şi care devine de fapt mai arătos pe vreme ce pielea se uzează şi capătă o nouă nuanţă.

3. SUNONE 48W UV LED Nail Dryer 

SunOne

Toată lumea ştie momentul ăla enervant când o domnişoară tocmai şi-a făcut unghiile şi practic nu mai poate face nimic. Nu mai poate să se spele pe mâini, să pună mâna pe telefonul mobil şi în general să îşi folosească mâinile, aşteptând să se usuce vopseaua. Aici intră în acţiune acest uscător de unghii, care costă 39 de dolari la GearBest.com. E pe bază de lumină UV şi LED pentru a grăbi uscarea.

E un gadget compact care cântăreşte în jur de 400 de grame şi are un senzor inteligent infraroşu.

4. Husa de protecţie cu baterie Apple pentru iPhone 6s

Husa baterie iPhone

Posesoarele de iPhone 6s se vor bucura şi să primească o husă de protecţie cu baterie pentru iPhone 6s, la reducere la eMAG.ro. Ea costă 515 lei şi e compatibilă şi cu modelul iPhone 6. Husa are la interior o căptuşeală moale, iar la exterior e îmbrăcată în silicon. iPhone-ul şi bateria pot fi încărcate simultan, ceea ce e un mare plus, iar iPhone-ul indică şi nivelul bateriei externe.

Fabricată din silicon, husa are şi rol de protecţie pentru utilizatorii mai neîndemânatici sau cei cărora le dărâmă pisica telefonul.

5. Grătar electric Albatros GT-750

Albatros GT-750

Nu am uitat de masculi, de grataragii, de aceia dintre noi care se bucură că a venit soarele pentru a încinge un grătar. Am descoperit un grătar electric surprinzator de ieftin la Marketonline.ro, la preţul de doar 59 de lei. Are o putere de 750 W şi o carcasă termoizolantă din plastic. Vine cu plăci de lucru tip grill antiaderente şi un mâner termorezistent cromat, plus picioruşe anti alunecare.

Ne şi putem inagina cârnaţii, ciocănelele şi mititetii sfârâind colo, fără complicaţia fumului, cărbunilor şi altor probleme, mulţumită electricităţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×