Turul Magazinelor #85: încălzitor pentru picioare cu masaj, produse Apple la reducere, mixer excelent de patiserie

1.961 ori
<b>Turul Magazinelor #85: încălzitor pentru picioare cu masaj, produse Apple la reducere, mixer excelent de patiserie</b>Pentru că vremea de afară nu mai este de ceva timp prietenoasă, ne-am gândit ca în Turul Magazinelor de astăzi să includem și un produs pentru zilele geroase. Este vorba despre un încălzitor pentru picioare care pe lângă acest feature oferă și masaj

E frig, e frig tare afară şi nu mai ajuta doar ciocolată caldă şi o pătură. E nevoie şi de un încălzitor pentru picioare cu masaj, precum cel pe care l-am găsit la evoMAG, un cadou genial pentru bunica cu degetele mereu bocnă, plus avem şi un mic gadget pentru cei cu degete neliniştite. Apoi am găsit şi oferte foarte bune pentru produse Apple, dar şi un mixer excelent pentru patiserie.

1. Încălzitor pentru picioare cu masaj Mia FW 5182

Mia FW 5182

Dacă vrei să-ţi bagi picioarele în ceva în perioada asta şi să îţi fie şi cald când faci asta, evoMAG.ro are pentru tine un încălzitor de picioare cu masaj marca Mia. Costă 99 lei şi are 2 motoraşe pentru masaj, dar şi lăţime de 30 cm. Practic e un soi de ciorap mai lat, în care introduceţi picioarele şi savuraţi senzaţia masajului.

Avem şi funcţie de încălzire comutabilă, cu funcţii de masaj şi încălzire, dar si un panou de control manual comod şi interior detaşabil şi uşor de curăţat. Există şi protecţie contra supraîncălzirii, iar interiorul este bine căptuşit.

2. iPhone 6S 16 GB la preţ bun

iPhone 6s

Tot evoMAG.ro are bătrânul iPhone 6S la suma de 2599 lei, în varianta de 16 GB Space Gray, cu 100 lei mai puţin decât eMAG.ro şi oferind cadou şi un SIM Orange Prepay. Flagshipul anului trecut în versiunea de 4.7 inch încă se menţine în top 15 telefoane la nivel global ca performanţa a procesorului şi nu face poze vizibil mai slabe decât iPhone 7, deci are o cameră bună şi azi.

3. Mixer vertical Braun Multiquick 7 MQ 775 Patisserie, 750 W

Braun Multiquick 7 MQ 775 Patisserie

Mixerul acesta e aur curat, dacă sunteţi puşi pe făcut prăjituri. Costă doar 335 lei la evoMAG.ro, după reducere şi vine cu un bundle de accesorii. E foarte uşor de curăţat, poate amesteca orice aluat şi e bun şi la mărunţit carnea sau făcut îngheţată. Include un procesor de alimente de 1.5 litri, tel şi cană de 600 ml. Are şi o funcţie turbo pentru alimentele mai dure sau nărăvaşe.

Uşurează mult pregătirea aluatului de cozonac, negresă, chec sau ce mai pregătiţi de Crăciun.

4. Apple iPad Pro 9.7", 32GB, Wi-Fi, Rose Gold

iPad Pro 9.7

Mi se pare că suma de 2899 lei începe în sfârşit să fie acceptabilă pentru iPad Pro 9.7 inch, după o reducere de la eMAG.ro. Acest iPad axat pe productivitate se remarcă prin procesorul foarte puternic, camera de 12 MP, bateria excelentă şi acustica incredibilă, mulţumită celor 4 difuzoare din colţuri. Display-ul True Tone este un mare plus pentru cei care vor culori bine calibrate şi un plus şi faţă de modelul de 12.9 inch.

5. Power Cube priză cu prelungitor compact 1.5 metri şi porturi USB

PowerCube

Quickmobile.ro are doar azi la reducere o priză multifuncţională, cu prelungitor compact de 1.5 metri şi porturi USB. Costă 49.90 lei şi are o formă funky şi modernă de cub. De obicei prelungitoarele ocupă o grămadă de loc, fiind alungite, dar acesta e un model mai compact. Are 4 puncte de alimentare şi 2 porturi USB de la care puteţi incarca telefoane şi tablete.

6. Fidget Cube

Fidget Cube

Jucăuşul accesoriu Fidget Cube e pentru cei care vor să se relaxeze şi cei care au acea problemă a "mâinilor neliniştite". E o problemă fizică şi psihică, uneori cauzată de lipsa de magneziu, alteori de glanda tiroidă, iar uneori pur şi simplu asociată unei personalităţi hiperactive. Fidget Cube rezolvă asta şi a avut un succes uriaş pe Kickstarter. Costă în jur de 14 dolari şi este un mic cub acoperit cu vinil şi plin de rotiţe, butoane şi mici mecanisme pe care puteţi apăsa pentru a vă calma/relaxa și a da ceva de făcut mâinilor agitate.

Din păcate în afară de Kickstarter nu prea îl găsiţi, dar pe Amazon avem şi 2 variante clonate ale sale, care par să îi imite bine funcţiile. Una e aici la 10 dolari şi altă aici la 12 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×