Turul Magazinelor #132: facem îngheţată iarna, vedem reduceri la Galaxy S7 Edge şi epilator de Valentine's Day

3.188 ori
<b>Turul Magazinelor #132: facem îngheţată iarna, vedem reduceri la Galaxy S7 Edge şi epilator de Valentine's Day</b>Weekend-ul ce ne bate la ușă este din start asociat cumpărăturilor de Valentine's Day, motiv pentru care noi vă propunem astăzi o serie de produse numai bune de oferit persoanei iubite. Avem o reducere pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S7 edge, un

Repetati împreună cu mine: "E weeeeekeeeeend!" şi dacă mă iau după prognoză e un weekend însorit, cu zăpadă încă destul de albă, deci puteţi să vă faceţi de cap cu bulgareala. Sau cu shopping din casă, de ce nu? Azi vă propunem un epilator cu preţ bun pentru doamne şi domnişoare, un aparat de făcut îngheţată total contradictoriu cu vremea de afară şi o pereche de căşti care arată foarte bine, dar şi un gadget inedit pentru toaletă.

1. Samsung Galaxy S7 Edge la Quickmobile.ro

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge e gata de o super reducere la Quickmobile.ro, costând în acest weekend doar 2.799 lei. Avem de-a face aici cu cel mai arătos telefon Samsung ne exploziv lansat până acum şi dacă istoria ne-a învăţat ceva, e faptul că şi S7 Edge va fi un rival pe măsura lui S8 şi multă lume va ezita între cele două. La urma urmei la recenzia lui S7 şi S7 Edge am constatat că există anume elemente ale camerei care sunt superioare la S6 faţă de S7. Totuşi ceea ce nimeni nu îi poate lua lui S7 Edge e bateria pur şi simplu fantastică şi puterea hardware-ului.

2. Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

Philips Lumea IPL SC1995/00

Avem cu toţi o domnişoară sau doamna în vieţile noastre, care şi-a dorit cel puţin o dată un epilator. Problema cu aceste gadgeturi e că dacă iei ceva ieftin se strică, sau are nevoie de componente de schimb sau nu epilează cum trebuie. Mai nou tehnologia propune pulsaţiile de lumină drept soluţia pentru a înlătura părul nedorit. Şi din ce am văzut pe rafturile magazinelor acele produse costă lejer 1200 sau 2000 de lei.

De aceea epilatorul Philips Lumea IPL de aici la preţ de 681 lei la eMAG.ro e aproape un mic miracol, ce va salva multe căsnicii şi relaţii în prag de Valentine's Day.

3.  Aparat de făcut îngheţată Tristar YM-2603

Tristar YM-2603

Din ciclul "şi noi ca neoamenii ce să facem", avem un aparat de făcut îngheţată azi, în varianta resigilată. Costă doar 119 lei la evoMAG.ro şi vă garantez că există oameni care şi iarna mănâncă îngheţată fără jenă. La urma urmei unii nu au amigdale, unii sunt născuţi în Siberia şi unii au căzut în păcatul froyo-ului. Reţineţi că acest resigilat are doar ambalajul deteriorat, iar produsul este neatins.

Să fie returnat după ce a fost cadou de nuntă şi s-a ajuns la divorţ? Nu vrem să ştim!

4. BRELONG PIR LED Closestool Light

BRELONG PIR LED

Pe lângă rolul de a vă ilumina closetul pe timp de noapte, acest gadget inedit are şi rol igienic. Foloseşte ultraviolete pentru a steriliza toaleta şi a scăpa de toţi microbii şi bacteriile. Costă doar 8.69 dolari la GearBest.com şi poate proiecta în vasul toaletei 8 nuanţe de lumină. E rezistent la apă în regim IP65, deci nu trebuie scos când curăţaţi toaleta.

Funcţionează pe baza a 3 baterii AAA şi e foarte flexibil.

5. Căşti Somic Milano M4 Apple White m4-wh

Somic Milano M4

Răsfoind secţiunea "Lichidare de stoc" de la Marketonline.ro am dat peste aceste căşti, care arată foarte bine. Costă doar 159 lei şi sunt de tip supraauricular şi stereo. Au diametru de 40 mm, microfon şi cântăresc 176 de grame. Se pot plia pentru a fi mai uşor transportate în ghiozdan şi designul lor m-a cucerit. Nu e o întâmplare, fiind o creaţie a lui George Mathew, cu design urban, modern şi futurist.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×