Una caldă una rece pentru LG: Apple va folosi camera triplă LG Innotek, în schimb LG Display...

1.371 ori
<b>Una caldă una rece pentru LG: Apple va folosi camera triplă LG Innotek, în schimb LG Display...</b>LG a avut un statut nu prea măgulitor în zona smartphone în ultimii ani, dar când vine vorba de componente încă stă bine. Azi aflăm spre exemplu că LG Innotek va furniza modulul de cameră triplă pentru iPhone 11. E totuşi "una caldă, una rece" pentru LG

LG a avut un statut nu prea măgulitor în zona smartphone în ultimii ani, dar când vine vorba de componente încă stă bine. Azi aflăm spre exemplu că LG Innotek va furniza modulul de cameră triplă pentru iPhone 11. E totuşi "una caldă, una rece" pentru LG, care nu merge pe plus peste tot.

LG Innotek, una dintre filialele LG ar fi anunţat predicţii excelente pentru trimestrul 3 al acestui an, asta pentru că va livra modulul de cameră tripla pentru iPhone 11. Informaţiile vin de la surse bine conectate din Coreea de Sud. Producţia în masă de module de gen ar fi început deja. Problema e că modulul triplu pe care ştim că îl realizează LG Innotek arată ca în imaginea de mai sus şi nu se aliniază cu design-urile scăpate pentru iPhone 11 (dispunere triunghiulară de camere și nu în linie). Când e vorba însă de milioane de componente, probabil dispunerea modulelor e cea mai mică problemă de rezolvat.

Şi când spunem de "una rece", e vorba despre faptul că LG a ajuns să cumpere ecrane de la BOE Display (firmă chineză care e pe val acum), în loc să le folosească pe cele de la ramura LG Display. LG taie pe cât posibil costurile, de aceea apelează la BOE. Chinezii a tot prins contracte, inclusiv cu Huawei şi au şanse mari să furnizeze de unii singuri panourile lui Mate 30 şi Mate 30 Pro, ba chiar există înformații că și Apple ar apela la aceștia.

Revenind la LG Innotek Co, producătorul de componente electronice a ajuns pe profit în trimestrul 2 al acestui an, după un T1 nu prea reuşit. A generat 15.9 milioane de dolari în T2, după ce în T1 ieşise pe pierdere cu aproximativ 9 milioane de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×