LG ajunge să cumpere ecrane de la BOE Display în loc să le folosească pe cele de la LG Display pentru telefoanele sale; Iată de ce

1.985 ori
<b>LG ajunge să cumpere ecrane de la BOE Display în loc să le folosească pe cele de la LG Display pentru telefoanele sale; Iată de ce</b>BOE Display a ajuns de la un jucător mic pe piaţa ecranelor la un adevărat gigant, preluând comenzi de la companii mari şi începând să conteze mult atât pe piaţa TV, cât şi pe cea smartphone. Mai nou şi LG apelează

BOE Display a ajuns de la un jucător mic pe piaţa ecranelor la un adevărat gigant, preluând comenzi de la companii mari şi începând să conteze mult atât pe piaţa TV, cât şi pe cea smartphone. Mai nou şi LG apelează la panourile de la BOE Display în loc să le preia pe cele ale diviziei proprii LG Display.

LG Display rămâne totuşi unul dintre cei mai mari producători de ecrane LCD şi OLED de telefoane şi tablete de pe glob. Aportul lor pentru iPad-uri a fost însemnat, din câte ştim, dar sud coreenii sunt cu mult sub Samsung Display ca producţie. Faptul că LG şi Huawei se aprovizionează acum de la BOE Display nu ar trebui să mire pe nimeni. Compania chineză a investit foarte mult în liniile de producţie şi panourile sale au fost bine primite până acum.

LG vrea să taie pe cât posibil costurile, între utilizarea de panouri BOE şi producţia de telefoane în Vietnam. BOE poate produce panouri calitative la cost mai mic, se pare. Trebuie şi ceva context aici şi probabil vă amintiţi că Google Pixel 3 XL a fost criticat pentru problemele cu ecranul, gri sau albăstriu pe margini, uneori chiar gălbui. Acelea erau panouri LG Display.

Şi la Mate 20 Pro au fost probleme tot cu panourile LG Display. Comenzile au început cu siguranţă să se reducă după aceste lovituri de imagine, iar costurile de producţie mari nu mai merită în condiţiile în care comenzile tot scad şi lumea cumpăra panouri OLED mai ieftine de la BOE Display.

Probabil LG Display se va reorienta mai degrabă spre panouri TV sau cele pentru monitoare, având în standby şi proiecte de OLED-uri flexibile. Nu totul e roz pentru BOE cei lăudaţi mai sus, pentru că Huawei a avut ceva de cârcotit legat de adezivul folosit pentru display-ul lui Mate X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×