Xiaomi XPrint este o imprimantă portabilă pentru smartphone ce costă doar 63 dolari

1.322 ori
<b>Xiaomi XPrint este o imprimantă portabilă pentru smartphone ce costă doar 63 dolari</b>Astăzi pe piața din China cei de la Xiaomi au lansat un nou gadget interesant și anume imprimanta portabilă numită Xiaomi Xprint ce se va comercializa pentru suma de 63 dolari. Acesta nu are nevoie de cerneală pentru a printa fotografiile

Direct din China sosește astăzi lansarea unui nou gadget interesant și anume cea a lui Xiaomi Xprint. După cum numele dezvăluie din start este vorba despre o imprimantă, în cazul de față despre o imprimantă portabilă pentru smartphone ce nu are nevoie de cerneală pentru a scoate fotografiile dorite. Se folosește o hârtie foto specială de tip Zink produsă de către compania DNP care se vinde în pachete cu 20 bucăți pentru doar 6 dolari.

Xiaomi XPrint

Imprimanta în sine costă 63 dolari (preț recomandat) și se va conecta la smartphone-ul vostru ce rulează minim Android 5.0 sau minim iOS 9.0 prin Bluetooth sau NFC. Cântărește 268 grame și din punct de vedere al dimensiunilor privim asupra unui produs cu lungime de 133 mm, lățime de 80 mm și grosime de 27 mm. La interior are o baterie de 650 mAh și interesantă este și funcția de încărcare folosind un powerbank.

Xiaomi XPrint

Fotografiile printate vor avea o dimensiune de 54 x 86 mm și rezoluție de 291 x 294 pixeli, iar printarea propriu-zisă se va realiza foarte rapid. Xiaomi Xprint are și o funcție de tip AR care ne va permite prin intermediul unei aplicații să vedem un scurt moment video captat la realizarea fotografiei, exact cum este reprezentat în gif-ul de mai sus.

Această imprimantă devine realitate ca urmare a unui proiect de tip crowdfunding și aflați că livrările încep din 12 martie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×