Chuwi Hi13: Camera e aici şi atât, are destule opţiuni

252 ori
<b>Chuwi Hi13: Camera e aici şi atât, are destule opţiuni</b>Să faci poze cu o tabletă de 13 inch are la fel de mult sens cu a face poze cu laptopul sau mai rău, cu un smart TV. Evident, exagerez puţin cu ultima pare, dar sigur găsiţi şi un device mai bun în preajmă pentru fotografiere.

Să faci poze cu o tabletă de 13 inch are la fel de mult sens cu a face poze cu laptopul sau mai rău, cu un smart TV. Evident, exagerez puţin cu ultima pare, dar sigur găsiţi şi un device mai bun în preajmă pentru fotografiere.

Camera foto de pe Chuwi Hi13

Dacă vreţi să aflaţi dotările foto, primim aici o cameră de 5 MP în spate şi frontală de 2 MP. Opţiunile sunt destul de generoase având în vedere condiţiile: HDR, timer, balans de alb, ISO, expunere, focalizare şi shutter. Avem şi Panorama şi Aspect, aparent şi filmare Full HD la 30 FPS. Capturile sunt cam întunecate şi deloc memorabile, deci nu prea recomand să puneţi la treabă camerele.

Poate doar pe Skype...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×