Xiaomi Mi 6X (Mi A2) își dezvăluie variantele de culoare prin intermediul unor randări

1.005 ori
<b>Xiaomi Mi 6X (Mi A2) își dezvăluie variantele de culoare prin intermediul unor randări</b>Doar câteva zile ne mai despart până la debutul lui Xiaomi Mi 6X, telefon care este așteptat să primească ulterior și o variantă Android One. Între timp descoperim variantele de culoare în care va debuta acest terminal pe data de 25 aprilie

Pe data de 25 aprilieXiaomi are programat un nou eveniment de presă, conferință unde va debuta mult-așteptatul smartphone Xiaomi Mi 6X. Am aflat multe dintre dotările terminalului și ne așteptăm ca firma chineză să îl relanseze la scurt timp pe plan internațional sub denumirea Mi A2 cu Android One la bord.

Xiaomi Mi 6X

Până când ne vom convinge 100% că se întâmplă astfel, mai e loc de câteva leak-uri - cele de astăzi fiind randări ce prezintă variantele de culoare. Pe listă avem nuanțele de roz, negru, roșu, albastru deschis, respectiv auriu - culori specifice publicului tânăr care arată foarte bine, chiar și în ciuda faptului că avem parte de un panou alb pe toate variantele în afară de cea pe negru.

Din scăpările recente reiese că smartphone-ul Xiaomi Mi 6x va opta pentru ecran IPS LCD de 5.99 inch cu aspect 18:9 și rezoluție FHD+ și pentru un procesor Snapdragon 626. Vom avea și 4 GB de RAM, 64 GB de stocare și o baterie nu tocmai impresionantă de 2910 mAh. La nivel de captură foto cel puțin pe hârtie lucrurile sună tare bine: cameră duală de 20 + 8 megapixeli în spate și cameră selfie de 20 megapixeli.

Prețul nu ar trebui să treacă de 300 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×