Acer Iconia Tab 10 vine cu 4 difuzoare frontale și ne promite o experiență multimedia de top

706 ori
<b>Acer Iconia Tab 10 vine cu 4 difuzoare frontale și ne promite o experiență multimedia de top</b>Odată cu smartphone-ul Liquid Zest Plus, cei de la Acer au dezvăluit și tableta Iconia Tab 10 - un terminal axat pe partea multimedia, și asta datorită celor 4 difuzoare frontale aduse la pachet. Avem parte de un display Full HD de 10 inch, de 2 GB RAM

Un al 3-lea produs prezentat de către Acer în cadrul evenimentului de ieri, a fost și tableta Iconia Tab 10 ce impresionează plăcut la capitolul multimedia. Spunem asta pentru avem la dispoziție un setup format din 4 difuzoare amplasate frontal și un display de 10 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Primim aici și tehnologia MiraVision prin care se oferă culori mult mai vii, cât și un contrast mai ridicat. Printre specicațiile tabletei mai regăsim un procesor quad-core MediaTek MT8163, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Este prezent totodată și un senzor foto principal de 5 megapixeli.

Aflăm că pe hârtie bateria acestui terminal ar urma să ne ofere aproximativ 8 ore de autonomie cu o singură încărcare. Acer Iconia Tab 10 rulează Android 6.0 Marshmallow, și ne oferă o cameră frontală de 2 megapixeli, conectivitate Bluetooth, WiFi și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date.

Cei de la Acer vor aduce această tabletă pe piață începând din luna iunie, la un preț de aproximativ 257 dolari

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×