Acer Iconia Tab 10, tabletă cu display Full HD de 10 inch și 2 GB RAM lansată în US pentru suma de 249$

Autor:  | Publicat în:  Acer 864 ori
<b>Acer Iconia Tab 10, tabletă cu display Full HD de 10 inch și 2 GB RAM lansată în US pentru suma de 249$</b>Zilele acestea pe piața americană cei de la Acer au introdus o nouă tabletă ce se face remarcată prin dotări high-end, un design atractiv și un preț foarte bun. Modelul &icirc;n cauză se numește Acer Iconia Tab 10, iar printre principalele sale...

Zilele acestea pe piața americană cei de la Acer au introdus o nouă tabletă ce se face remarcată prin dotări high-end, un design atractiv și un preț foarte bun. Modelul în cauză se numește Acer Iconia Tab 10, iar printre principalele sale dotări regăsim un display Full HD de 10.1 inch cu protecție anti-amprente.

La interior se află un procesor quad-core MediaTek, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și tehnologie audio Dolby Sound. De asemenea, primim conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm.

Acer Iconia Tab 10

Acer Iconia TAB 10 dispune de o cameră frontală de 2 megapixeli și un senzor principal de 5 megapixeli. Acest model sosește într-o carcasă metalică, iar odată ce va ajunge în magazinele americane, doritorii o vor putea achiziționa pentru suma de 249$, preț ce nu este deloc unul rău ținând cont de dotările high-end integrate.

Acer Iconia Tab 10, tabletă cu display Full HD de 10 inch și 2 GB RAM lansată în US pentru suma de 249$

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×