Tableta Acer Iconia Talk S îşi dezvăluie dotările înainte de debutul de la IFA 2016

750 ori
<b>Tableta Acer Iconia Talk S îşi dezvăluie dotările înainte de debutul de la IFA 2016</b>Cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea programată pentru târgul IFA 2016, iată că tableta Acer Iconia Talk S își dezvăluie de pe acum specificațiile hardware. Vedem totodată și o imagine cu noul produs, unul ce la prima vedere pare a fi destul de

Acer se numără printre companiile care au destul de multe lansări de produse la IFA în fiecare an şi în 2016 nu ar trebui să fie o excepţie. Printre altele se pare că vom vedea şi o tabletă nouă, cunoscută sub numele de Acer Iconia Talk S şi care a apărut sub forma unei pagini de produs deja.

Acer Iconia Talk S

Terminalul ar trebui să debuteze cândva după data de 2 septembrie, când începe IFA, sau va fi anunţat într-o conferinţă pre-IFA. Avem de-a face cu o tabletă fabricată din plastic, care vine pe o nuanţă numită "cupru" combinată cu negru. Specificaţiile includ două sloturi SIM, suport 4G LTE, un display de 7 inch cu panou IPS şi o cameră surprinzătoare ca rezoluţie, de 13 MP in spate.

Acer Iconia Talk S va rula Android 6.0 Marshmallow în varianta stock şi va folosi un procesor quad core MediaTek MT8735, tactat la 1.3 GHz, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar si slot microSD. Pentru selfie avem o cameră de 2 MP, iar preţul acestui produs nu e cunoscut încă. Personal speculez în jurul valorii de 200 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×