Tableta Acer Iconia Talk S îşi dezvăluie dotările înainte de debutul de la IFA 2016

725 ori
<b>Tableta Acer Iconia Talk S îşi dezvăluie dotările înainte de debutul de la IFA 2016</b>Cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea programată pentru târgul IFA 2016, iată că tableta Acer Iconia Talk S își dezvăluie de pe acum specificațiile hardware. Vedem totodată și o imagine cu noul produs, unul ce la prima vedere pare a fi destul de

Acer se numără printre companiile care au destul de multe lansări de produse la IFA în fiecare an şi în 2016 nu ar trebui să fie o excepţie. Printre altele se pare că vom vedea şi o tabletă nouă, cunoscută sub numele de Acer Iconia Talk S şi care a apărut sub forma unei pagini de produs deja.

Acer Iconia Talk S

Terminalul ar trebui să debuteze cândva după data de 2 septembrie, când începe IFA, sau va fi anunţat într-o conferinţă pre-IFA. Avem de-a face cu o tabletă fabricată din plastic, care vine pe o nuanţă numită "cupru" combinată cu negru. Specificaţiile includ două sloturi SIM, suport 4G LTE, un display de 7 inch cu panou IPS şi o cameră surprinzătoare ca rezoluţie, de 13 MP in spate.

Acer Iconia Talk S va rula Android 6.0 Marshmallow în varianta stock şi va folosi un procesor quad core MediaTek MT8735, tactat la 1.3 GHz, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar si slot microSD. Pentru selfie avem o cameră de 2 MP, iar preţul acestui produs nu e cunoscut încă. Personal speculez în jurul valorii de 200 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×