Allview anunță noua tableta AX4 Nano, cu display de 7 inch și 3G

1.876 ori
<b>Allview anunță noua tableta AX4 Nano, cu display de 7 inch și 3G</b>Allview a anunțat astăzi tableta AX4 Nano, un device cu ecran de 7 inch și procesor Cortex A7 dual core de 1.3 GHz. Terminalul amintește de un telefon mai mare ca design, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp; AX4 Nano vine cu două camere...

Allview a anunțat astăzi tableta AX4 Nano, un device cu ecran de 7 inch și procesor Cortex A7 dual core de 1.3 GHz. Terminalul amintește de un telefon mai mare ca design, iar mai multe detalii aflați mai jos.

AX4 Nano vine cu două camere foto, GPS EPO, conexiune 3G via HSPA+ și rulează Android 4.2 Jelly Bean. Acest produs are rolul de a îmbina funcțiile unui smartphone cu cele ale unei tablete. Veți putea apela alte persoane folosind noul produs Allview, care va pune la dispoziție și conexiune Bluetooth și recunoaștere a comenzilor vocale.

Allview AX4 Nano

Camera sa principală este una de 3 megapixeli și are funcție de înregistrare video și captura vocală. Allview AX4 Nano vine și cu tehnologie Miracast, iar tableta va fi disponibilă pe alb și negru, putând fi achiziționata din magazine la prețul de doar 409 lei. Acest model suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli, vine cu 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, slot microSD și baterie de 2500 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×