Allview anunță noua tableta AX4 Nano, cu display de 7 inch și 3G

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.801 ori
<b>Allview anunță noua tableta AX4 Nano, cu display de 7 inch și 3G</b>Allview a anunțat astăzi tableta AX4 Nano, un device cu ecran de 7 inch și procesor Cortex A7 dual core de 1.3 GHz. Terminalul amintește de un telefon mai mare ca design, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp; AX4 Nano vine cu două camere...

Allview a anunțat astăzi tableta AX4 Nano, un device cu ecran de 7 inch și procesor Cortex A7 dual core de 1.3 GHz. Terminalul amintește de un telefon mai mare ca design, iar mai multe detalii aflați mai jos.

AX4 Nano vine cu două camere foto, GPS EPO, conexiune 3G via HSPA+ și rulează Android 4.2 Jelly Bean. Acest produs are rolul de a îmbina funcțiile unui smartphone cu cele ale unei tablete. Veți putea apela alte persoane folosind noul produs Allview, care va pune la dispoziție și conexiune Bluetooth și recunoaștere a comenzilor vocale.

Allview AX4 Nano

Camera sa principală este una de 3 megapixeli și are funcție de înregistrare video și captura vocală. Allview AX4 Nano vine și cu tehnologie Miracast, iar tableta va fi disponibilă pe alb și negru, putând fi achiziționata din magazine la prețul de doar 409 lei. Acest model suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli, vine cu 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, slot microSD și baterie de 2500 mAh.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×