CES 2014: LG Fireweb, telefon cu Firefox OS Își face apariția În Las Vegas

Autor:  | Publicat în:  LG 1.206 ori
<b>CES 2014: LG Fireweb, telefon cu Firefox OS Își face apariția În Las Vegas</b>LG Fireweb, primul telefon cu Firefox OS de la LG și-a făcut apariția în cadrul CES 2014, faimosul eveniment tech care are loc în aceste zile în Las Vegas. Acest device e deja disponibil în Brazilia, unde a fost lansat în luna octombrie. &nbsp;...

LG Fireweb, primul telefon cu Firefox OS de la LG și-a făcut apariția în cadrul CES 2014, faimosul eveniment tech care are loc în aceste zile în Las Vegas. Acest device e deja disponibil în Brazilia, unde a fost lansat în luna octombrie.

Rețineți că Fireweb nu e încă disponibil în SUA, de aceea ni se pare interesantă apariția sa pe sol american. Cei de la Engadget s-au jucat puțin cu acest telefon și deși nu au fost prea impresionați de hardware, terminalul a funcționat excelent. Carcasa sa are un feeling obișnuit de plastic, iar în zona frontală se afla un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli.

Sub carcasă se află un procesor de 1 GHz, care permite rularea aplicațiilor HTML5 fără prea mari probleme. în partea superioară se afla un buton Power și un jack audio, iar lateral găsim butoanele de volum și în partea inferioară portul microUSB. Prețul acestui device este de 207 dolari, iar designul aminteste destul de mult de un LG din seria L. Pe când și la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×