Allview Viva Q10 Pro Unboxing & Concurs: tabletă cu ecran "Retina" scoasă din cutie şi gata să ruleze jocuri de top (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.412 ori
<b>Allview Viva Q10 Pro Unboxing & Concurs: tabletă cu ecran "Retina" scoasă din cutie şi gata să ruleze jocuri de top (Video)</b>Dacă e unboxing, atunci e şi concurs, cel puţin &icirc;n cazul tabletei Allview Viva Q10 Pro, pe care o scoatem din cutie mai jos. Acest device a debutat &icirc;n luna ianuarie a acestui an, la preţul de 799 lei şi aduce la pachet un ecran "Retina"....

Dacă e unboxing, atunci e şi concurs, cel puţin în cazul tabletei Allview Viva Q10 Pro, pe care o scoatem din cutie mai jos. Acest device a debutat în luna ianuarie a acestui an, la preţul de 799 lei şi aduce la pachet un ecran "Retina".

În cutia sa se află încărcătorul, cablul USB OTG, cablul USB care se conectează la încărcător şi codul Bitdefender Mobile Security. Terminalul măsoară 9.8 mm în grosime şi cântăreşte 576 de grame. El vine cu un display IPS LCD de 9.7 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, cu format 4:3. Acest model rulează Android 4.4 KitKat şi vine cu un procesor quad core Cortex A7 de 1 GHz, cu GPU PowerVR SGX544MP.

Allview Viva Q10 Pro Unboxing

Allview Viva Q10 Pro oferă 16 GB stocare, 2 GB RAM DDR3, slot microSD, WiFi şi două camere de 2 MP, una în faţă şi una în spate. Tableta mai aduce şi difuzoare stereo şi port micro HDMI. Încărcătorul inclus în pachet este unul de 5 V şi 2.5 A, iar bateria tabletei este o unitate de 8200 mAh şi 3.7 V, care pe hârtie asigura 6 ore de funcţionare.

Tableta pare pregătită să ruleze şi jocurile cu pretenţii, dar o să aflăm asta în zilele următoare. Până atunci iată regulile pentru a câştiga acest device.

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview.
  3. Postaţi un comentariu la articolul de unboxing/review cu răspuns la cerinţa: "Enumeraţi 3 caracteristici ale tabletei care vi se par atractive".
  4. Share public pe contul vostru personal de Facebook la articolul de unboxing/review

Cele 4 capturi de ecran dovadă vor fi trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview Viva Q10 Pro", plus nume real, număr de telefon şi adresa. Extragerea va avea loc după publicarea recenziei. Multă baftă la concurs! [FORUM]

Allview Viva Q10 Pro prețuri actualizate:

Allview Viva Q10 Pro Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×