Lenovo pregăteşte o serie de smartphone-uri cu design atractiv, iată o primă imagine cu ele: Vibe X3, S1, P1 şi P1 Pro

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 605 ori
<b>Lenovo pregăteşte o serie de smartphone-uri cu design atractiv, iată o primă imagine cu ele: Vibe X3, S1, P1 şi P1 Pro</b>Lenovo &icirc;şi ia &icirc;n serios rolul de companie mama a celor de la Motorola şi se pregăteşte să lanseze c&acirc;teva terminale foarte interesante la MWC 2015 săptăm&acirc;na viitoare. P&acirc;nă atunci avem parte de o scăpare destul de...

Lenovo îşi ia în serios rolul de companie mama a celor de la Motorola şi se pregăteşte să lanseze câteva terminale foarte interesante la MWC 2015 săptămâna viitoare. Până atunci avem parte de o scăpare destul de mare, care implică designurile a 4 terminale Lenovo de nouă generaţie. Pe acestea le vedeţi mai jos:

Cele 4 smartphone-uri sunt Lenovo Vibe X3, S1, P1 şi P1 Pro. Cel mai din dreapta model îmi aminteşte de un LG G3 combinat cu un ZenFone de nouă generaţie, în vreme ce modelul de lângă el aduce cu un Huawei, iar singurul cu difuzorul mare în spate jos aminteşte de un HTC. Aflăm că terminalul care iese în evidenţă aici este Lenovo Vibe X3, care ar sosi cu un display de 5.5 inch, o cameră de 20 de megapixeli şi acustica HiFi 3.0.

Şi Lenovo Vibe S1 este un model ce merită remarcat, de vreme ce el soseşte în diferite versiuni de culoare, iar apoi intră în scean Vibe P1, cu o baterie de 4000 mAh, procesor octa core 64 bit şi 2 GB RAM, plus suport 4G LTE. Lenovo P1 Pro este un handset cu baterie de 5000 mAh, scanner de amprente în zona frontală şi mai trebuie menţionat că toate aceste 4 telefoane rulează Android 5.0 Lollipop şi vin cu suport pentru încărcare rapidă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×