Microsoft Lumia 640 Dual-SIM DTV își face apariția în cadrul unor documente de certificare

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 550 ori
<b>Microsoft Lumia 640 Dual-SIM DTV își face apariția în cadrul unor documente de certificare</b>Prin intermediul site-ului brazilian JanelaTech, aflăm astăzi despre un nou smartphone pregătit de către Microsoft, și anume modelul Lumia 640 Dual-SIM DTV. &Icirc;n cazul &icirc;n care vă &icirc;ntrebați, denumirea DTV vine de la modulul de...

Prin intermediul site-ului brazilian JanelaTech, aflăm astăzi despre un nou smartphone pregătit de către Microsoft, și anume modelul Lumia 640 Dual-SIM DTV. În cazul în care vă întrebați, denumirea DTV vine de la modulul de recepție a programelor TV direct pe terminalul mobil, funcție integrată mai ales în Asia și Brazilia.

Potrivit acestora, smartphone-ul și-a făcut apariția în cadrul unor documente de certificare, acestea dezvăluind prezența suportului dual-SIM, conexiunii 3G, cât și a standardului Bluetooth 4.0.

Totodată, se pare că telefonul va sosi cu un încărcător AC-20B, o pereche de căști WH108, și o baterie Lithium-T5C BV. Se așteaptă ca smartphone-ul în cauză să fie anunțat cel mai probabil într-o săptămână la Mobile World Congress 2015.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×