Apple ar putea integra un senzor 3D ToF pe iPad-ul Pro din 2020, tehnologie ce va fi ulterior inclusă și pe iPhone

584 ori
<b>Apple ar putea integra un senzor 3D ToF pe iPad-ul Pro din 2020, tehnologie ce va fi ulterior inclusă și pe iPhone</b>În pragul lansării noilor modele iPhone din luna septembrie a acestui an descoperim vești proaspete despre noul iPad Pro pregătit de către Apple pentru debut anul viitor. Informațiile vin din partea publicației sud-coreene

În pragul lansării noilor modele iPhone din luna septembrie a acestui an descoperim vești proaspete despre noul iPad Pro pregătit de către Apple pentru debut anul viitor. Informațiile vin din partea publicației sud-coreene Thelec.kr și aflăm că firma din Cupertino va aduce un upgrade interesant la nivel de cameră pe viitoarea tabletă Pro.

Este vorba despre integrarea în setup a unui senzor 3D Time of Flight, rolul acestuia fiind de a determina distanța de la un obiect la senzorul foto și oferi mapare 3D, fotografii mai bune și îmbunătățiri pentru funcționalitatea AR (realitate augumentată). Tableta ar sosi cu 6 luni înainte de iPhone-ul flagship din 2020, telefon care la rândul său va oferi un setup cu senzor ToF în componență.

Și celebrul analist Ming-Chi Kuo ar fi dezvăluit la un moment dat faptul că într-adevăr un iPad din 2020 va oferi un asemenea senzor foto, iar acum apar și detaliile noi de față. Furnizorul modulelor ar fi compania sud-coreeană Derkwoo, ce se așteaptă la venituri de peste 7 milioane de euro de pe urma contractului încheiat cu Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×