Reduceri și Campanii Online #323: Azi Cel, Libris, Fashion Days, Germanos [...]

686 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #323: Azi Cel, Libris, Fashion Days, Germanos [...]</b>Ultimele zile ale lunii august ne aduc iată noi promoții din partea retailerilor de la noi, oferte care în mare fac parte din programul "Back to School". Sunt multe discount-uri de care puteți profita în această perioadă și unii comercianți

Ultimele zile ale lunii august ne aduc iată noi promoții din partea retailerilor de la noi, oferte care în mare fac parte din programul "Back to School". Sunt multe discount-uri de care puteți profita în această perioadă și unii comercianți chiar oferă cadouri speciale la achizițiile realizate. Găsiți toate aceste promoții în lista de mai jos iar la final de articol un produs erou al zilei. 

Produsul erou al zilei:

Dacă vreți să profitați de ultimele zile de vacanță, o sesiune de gaming cu prietenii nu sună deloc rău mai ales în aceste zile în care celebrul joc FIFA 19 este la reducere pe Altex.ro. Costă 109 lei atât în varianta pentru Xbox One și tot atât și pe PlayStation 4. Se poate juca și în campanie single-player, dar și multiplayer online sau local cu prietenii. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×