Apple Watch Series 5 ar putea inaugura un senzor pentru măsurarea tensiunii arteriale (zvon)

855 ori
<b>Apple Watch Series 5 ar putea inaugura un senzor pentru măsurarea tensiunii arteriale (zvon)</b>Printre numeroasele leak-uri ce țin de noua generație iPhone se mai strecoară și vești despre Apple Watch Series 5, purtabil care aparent va fi prezentat alături de noile telefoane la început de septembrie

Printre numeroasele leak-uri ce țin de noua generație iPhone se mai strecoară iată și vești despre Apple Watch Series 5, purtabil care aparent va fi prezentat alături de noile telefoane la început de septembrie. La scurt timp de la apariția unei presupuse fotografii cu acest smartwatch, aflăm prin intermediul leaker-ului Mr White de pe Twitter despre posibilitatea ca device-ul să inaugureze o funcționalitate cu adevărat utilă.

Este vorba despre un senzor pentru măsurarea tensiunii arteriale, ceva ce până acum am văzut doar pe puține ceasuri inteligente, un exemplu fiind Samsung Galaxy Watch Active. Implementarea unui asemenea sistem pe viitorul Apple Watch ar fi cu siguranță binevenită de către utilizatori, dar trebuie spus că în cazul de față zvonacul ce dezvăluie informația nu este chiar cunoscut, astfel că apar și semne de întrebare cu privire la credibilitate.

Alături de informația prezentată, leaker-ul asociază și câteva fotografii ale unui prototip de Apple Watch, dar aflăm că acestea sunt ale unei versiuni anterioare de ceas și nu pentru viitoarea generație. De asemenea, reputata publicație Bloomberg afirmă că upgrade-urile aduse de Apple Watch Series 5 vor fi unele minore, axate pe partea software și pe îmbunătățirea design-ului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×