Produse evoMAG.ro

Asus prezintă tableta ZenPad 3 8.0; vine cu display QHD de 7.9 inch și 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.244 ori
<b>Asus prezintă tableta ZenPad 3 8.0; vine cu display QHD de 7.9 inch și 4 GB RAM</b>Asus ZenPad 3 8.0 este o nouă tabletă proaspăt anunțată pentru piața internațională - model ce beneficiază la pachet de dotări upper mid-range și de un design arătos. Avem la dispoziție un display de 7.9 inch cu tehnologie IPS și rezoluție 2048 x 1536

În această dimineață, taiwanezii de la ASUS au prezentat oficial tableta ZenPad 3 8.0 - model cu dotări upper mid-range ce păstrează un design familiar cu cel al modelelor anterior lansate de către companie. În prim-plan se află aici display-ul de 7.9 inch ce ne oferă o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli și totodată suport multi-touch ce vine la fix pentru jocurile multiplayer cum sunt cele de tip Air Hockey atât de populare.

Asus ZenPad 3 8.0

Lista de dotări continuă cu un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 de 1.8 GHz, cu chip-ul grafic Adreno 510 și cu senzorul foto principal de 8 megapixeli. Avem și o cameră frontală de 2 megapixeli, difuzoare stereo, respectiv un port USB Type-C aflat la baza dispozitivului pentru încărcarea bateriei Lithiu-polymer de 4680 mAh.

Asus ZenPad 3 8.0

Vor exista două variante diferite pentru această tabletă, cea de bază urmând a ne oferi 16 GB spațiu intern de stocare și 2 GB memorie RAM. Modelul superior beneficiază în schimb de 4 GB memorie RAM și de o capacitate de stocare de 32 GB. Ambele vin însă cu suport pentru un card microSD, așa că vom putea stoca o multitudine de jocuri și aplicații pe dispozitiv. Pentru moment, prețurile nu au fost dezvăluite. 

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×