Asus prezintă tableta ZenPad 3 8.0; vine cu display QHD de 7.9 inch și 4 GB RAM

1.570 ori
<b>Asus prezintă tableta ZenPad 3 8.0; vine cu display QHD de 7.9 inch și 4 GB RAM</b>Asus ZenPad 3 8.0 este o nouă tabletă proaspăt anunțată pentru piața internațională - model ce beneficiază la pachet de dotări upper mid-range și de un design arătos. Avem la dispoziție un display de 7.9 inch cu tehnologie IPS și rezoluție 2048 x 1536

În această dimineață, taiwanezii de la ASUS au prezentat oficial tableta ZenPad 3 8.0 - model cu dotări upper mid-range ce păstrează un design familiar cu cel al modelelor anterior lansate de către companie. În prim-plan se află aici display-ul de 7.9 inch ce ne oferă o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli și totodată suport multi-touch ce vine la fix pentru jocurile multiplayer cum sunt cele de tip Air Hockey atât de populare.

Asus ZenPad 3 8.0

Lista de dotări continuă cu un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 de 1.8 GHz, cu chip-ul grafic Adreno 510 și cu senzorul foto principal de 8 megapixeli. Avem și o cameră frontală de 2 megapixeli, difuzoare stereo, respectiv un port USB Type-C aflat la baza dispozitivului pentru încărcarea bateriei Lithiu-polymer de 4680 mAh.

Asus ZenPad 3 8.0

Vor exista două variante diferite pentru această tabletă, cea de bază urmând a ne oferi 16 GB spațiu intern de stocare și 2 GB memorie RAM. Modelul superior beneficiază în schimb de 4 GB memorie RAM și de o capacitate de stocare de 32 GB. Ambele vin însă cu suport pentru un card microSD, așa că vom putea stoca o multitudine de jocuri și aplicații pe dispozitiv. Pentru moment, prețurile nu au fost dezvăluite. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×