ASUS ZenPad 3S 10 e acum oficială, drept o tabletă premium cu design subţire şi dotări high end; Rival pentru iPad Pro 9.7?

1.319 ori
<b>ASUS ZenPad 3S 10 e acum oficială, drept o tabletă premium cu design subţire şi dotări high end; Rival pentru iPad Pro 9.7?</b>Taiwanezii de la Asus au dezvăluit chiar astăzi tableta ZenPad 3S 10 - model premium cu design elegant ce la prima vedere pare a fi un rival pentru Apple iPad Pro 9.7. Printre dotările dispozitivului întâlnim un display de 9.7 inch cu rezoluție de 2048 x

La finalul lunii trecute apărea în peisaj o nouă tabletă ASUS, deşi Computex se terminase de ceva vreme. Era vorba despre ASUS ZenPad 3S 10, care s-a concretizat azi, sub forma unui produs cu design premium, ce ar putea constitui o alternativă mai accesibilă pentru iPad Pro 9.7.

Asus ZenPad 3s 10

Avem de-a face aici cu un model cu ecran de 9.7 inch cu iluminare LED şi rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli. Fabricat din aluminiu, acest terminal măsoară între 5.18 şi 7.15 mm în grosime, cea mai groasă porţiune fiind asociată cu segmentul în care se afla camera principală de 8 MP. În faţă se afla o cameră de 5 MP şi remarcăm prezenţa unui buton Home în zona frontală, cu scanner de amprente integrat.

ASUS a confirmat şi suportul pentru stylusul ASUS Z Style, iar ecranul vine cu suport pentru tehnologie Tru2Life, care oferă un contrast, claritate şi luminozitate peste medie. Difuzoarele duale cu sistem cu 5 magneţi plus amplificator promit o acustică de top şi primim şi suport pentru playback audio 24 bit. ASUS ZenPad 3S 10 vine cu o baterie de 5900 mAh, 32 GB stocare, 4 GB RAM şi se bazează pe un procesor MediaTek MT8176, un hexa core tactat la 2.1 GHz.

La bord se află un port USB Type C, GPS şi Glonass, iar debutul în magazine ar avea loc în august. Preţul va gravita în jurul a 341 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×