Samsung trimite invitațiile pentru evenimentul Unpacked de pe 2 august; Note 7 se lansează aici!

1.139 ori
<b>Samsung trimite invitațiile pentru evenimentul Unpacked de pe 2 august; Note 7 se lansează aici!</b>Samsung confirmă astăzi că lansarea lui Galaxy Note 7 va avea loc pe data de 2 august prin intermediul unor invitații de presă ajunse pe web. Noul phablet este așteptat cu un display Quad HD de 5.77 inch curbat spre margini în stil S7 Edge și cu

Sud-coreenii de la Samsung confirmă astăzi că lansarea phablet-ului Galaxy Note 7 va avea loc pe data de 2 august în cadrul unui eveniment marca Unpacked din New York. Așteptăm acest terminal cu display Quad HD de 5.77 inch și margini curbate în stil Galaxy S7 Edge, cu un nou stylus S-Pen, dar și cu senzorul de 12 megapixeli pe care l-am întâlnit în primăvară pe flagship-ul companiei.

Galaxy Note 7

De asemenea, vom primi variante cu procesoare Snapdragon 820/821, respectiv Exynos 8890, 4 sau 6 GB memorie RAM și cel mai probabil un slot pentru carduri microSD. Telefonul va adopta design-ul seriei Galaxy S din acest an, iar potrivit unor randări de presă se pare că panoul spate va opta și pentru o textură liniară, detaliu ce poate fi remarcat în imaginea de mai sus.

Odată cu această invitație, cei de la Samsung au comentat și pe seama deciziei de a schimba denumirea phablet-ului. Aparent, s-a ales numele Galaxy Note 7 tocmai pentru a unifica/alinia portofoliul de produse, phablet-ul fiind o completare adusă modelelor Galaxy S7 și S7 Edge. 

În al doilea rând, sud-coreenii au ales cifra 7 pentru noul terminal tocmai pentru ca publicul să nu considere hardware-ul terminalului drept unul învechit asociat lui Galaxy S6 de anul trecut. Aflăm mai multe despre Note 7 pe data de 2 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×