Cât de mare este iPad Pro în comparație cu modelul Air? Un clip video ne răspunde la această întrebare

845 ori
<b>Cât de mare este iPad Pro în comparație cu modelul Air? Un clip video ne răspunde la această întrebare</b>Succesul actual avut cu primul ceas inteligent denumit Watch se pare că i-a determinat pe cei de la Apple să lucreze și la o tabletă uriașă de 12.9 inch ce va fi destinată mediului business. De asemenea, aceasta ar putea sosi și cu o tastatură...

Succesul actual avut cu primul ceas inteligent denumit Watch se pare că i-a determinat pe cei de la Apple să lucreze și la o tabletă uriașă de 12.9 inch ce va fi destinată mediului business. De asemenea, aceasta ar putea sosi și cu o tastatură dock la pachet pentru ca experiența de utilizare să fie una completă.

Deși acum câteva zile am mai avut ocazia să vedem câteva huse destinate tabletei iPad Pro, astăzi canalul de YouTube Unbox Therapy, celebrul cont ce a dat startul fenomenului BendGate pentru iPhone 6 Plus, ne prezintă un clip video comparativ între carcasele pentru iPad Pro și tableta iPad Air.

Primul lucru care se afirmă despre carcasa lui iPad Pro este acela ca tableta este într-adevăr una de mari dimensiuni, lucru ce poate fi remarcat și din clipul de mai jos. Aparent grosimea acestei tablete va fi similară cu acutala generație iPad Air.

Se afirmă totodată faptul că dimensiunile celor 3 carcase primite de la producători diferiți, păstrează aceleași dimensiuni, detaliu ce pare a confirma lansarea unei astfel de tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×