RGB Express Review (Karbonn Sparkle-V): Un puzzle original bazat pe culori şi trasee inteligente (Video)

1.022 ori
<b>RGB Express Review (Karbonn Sparkle-V): Un puzzle original bazat pe culori şi trasee inteligente (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat telefonul Karbonn Sparkle V, am decis să aruncăm o privire şi asupra jocului RGB Express. Acest titlu e disponibil gratuit in Play Store şi este un puzzle bazat pe labirinturi şi culori. &nbsp; Va trebui să duceţi...

Atunci când am testat telefonul Karbonn Sparkle V, am decis să aruncăm o privire şi asupra jocului RGB Express. Acest titlu e disponibil gratuit in Play Store şi este un puzzle bazat pe labirinturi şi culori.

Va trebui să duceţi camioane din punctul A în punctul B, în funcţie de culoarea fiecărui camion. Grafica este minimalista în acest titlu, iar pentru a desena o traiectorie trebuie să faceţi swipe pe ecran. Apoi veţi apăsa play şi camioanele îşi vor porni drumul în micul labirint. Puteţi face şi fast forward şi trebuie să aveţi grijă că traseele să nu se intersecteze şi blocheze în mod iremediabil.

Vor exista şi situaţii în care camioanele vor trebui să ridice şi transporte câte o încărcătură către destinaţie, în limita a 3 încărcături per camion. Regula de bază a jocului e că nu aveţi voie să folosiţi o porţiune de drum de 2 ori. Dacă vor exista două camioane care se vor ciocni atunci e game over şi trebuie să redesenaţi traseul.

RGB Express Review (Karbonn Sparkle-V): Un puzzle original bazat pe culori şi trasee inteligente (Video)

Toate virajele, intersecţiile şi traseele sunt inteligent gândite şi jocul pune la bătaie zeci de nivele, din ce în ce mai complexe. Veţi avea nevoie de monede pentru a debloca nivele noi, obţinute în urma performanţelor din nivelele trecute. În total, RGB Express oferă 200 de nivele şi veţi ajunge şi la poduri şi butoane speciale la un moment dat.

Reţineţi că jocul devine cam greu după primele 10-20 de nivele. Îi acordăm nota 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Karbonn Sparkle-V, îl puteți afla de pe eMAG.

RGB Express Review (Karbonn Sparkle-V)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×