CES 2016: Tableta Samsung Galaxy TabPRO S ajunge pe web înainte de evenimentul Samsung de la CES; Va sosi cu Windows 10 la bord!

817 ori
<b>CES 2016: Tableta Samsung Galaxy TabPRO S ajunge pe web înainte de evenimentul Samsung de la CES; Va sosi cu Windows 10 la bord!</b>Ştiam că Samsung pregăteşte o tabletă cu diagonală de 12 inch şi Windows 10, atunci c&acirc;nd acest model a primit certificarea de la autoritatea Bluetooth şi cea WiFi. Ei bine, azi o tabletă similară cu acel device ar putea debuta la CES,...

Ştiam că Samsung pregăteşte o tabletă cu diagonală de 12 inch şi Windows 10, atunci când acest model a primit certificarea de la autoritatea Bluetooth şi cea WiFi. Ei bine, azi o tabletă similară cu acel device ar putea debuta la CES, dacă ne luăm după scăparea de mai jos.

Faimosul zvonac @evleaks e sursa acestei imagini, care ne prezintă un terminal Samsung cu diagonală mare şi cu Windows 10 la bord, dacă ne luăm după wallpaperul aplicat. Tableta ar urma să se numească Samsung Galaxy TabPRO S şi să concureze direct cu Surface Pro şi iPad Pro. Acest produs vine pe alb sau negru şi primeşte şi o tastatură ataşabilă.

Samsung Galaxy TabPRO S

A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat terminale cu Windows la bord, fie ele telefoane sau tablete. Asta înseamnă că Samsung ar dori să atace şi zona de productivitate, nu doar cea de consum de seriale precum a fost cazul cu Galaxy View. Samsung Galaxy TabPRO S nu a primit specificaţii încă, dar ne aşteptam la cel puţin 3 sau 4 GB RAM, un procesor Exynos sau Intel puternic şi o diagonală undeva între 10 şi 13 inch.

 CES 2016: Tableta Samsung Galaxy TabPRO S ajunge pe web înainte de evenimentul Samsung de la CES; Ar putea veni cu Windows 10!

Va reamintim că Samsung are programată o conferință la CES diseară la ora 00:00.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×