IFA 2016: Samsung Galaxy Tab A 2016 are parte de o scăpare în randări cu S-Pen la pachet

789 ori
<b>IFA 2016: Samsung Galaxy Tab A 2016 are parte de o scăpare în randări cu S-Pen la pachet</b>Ştiam că e posibil să vedem o tabletă cu stylus azi şi aparent nu e vorba despre o revenire a seriei Galaxy Note în varianta tableta, ci de o transformare. Astfel, Samsung Galaxy Tab A 2016 ar primi şi S Pen, conform celor mai noi randări ajunse pe web.

Ştiam că e posibil să vedem o tabletă cu stylus azi şi aparent nu e vorba despre o revenire a seriei Galaxy Note în varianta tableta, ci de o transformare. Astfel, Samsung Galaxy Tab A 2016 ar primi şi S-Pen, conform celor mai noi randări ajunse pe web.

E interesant că Samsung Galaxy Tab A (2016) a debutat de fapt cu câteva luni în urmă, iar acum primeşte deja o variantă cu stylus. Specificaţiile ar rămâne totuşi la fel, fie că e vorba de cei 2 GB RAM, 16 GB stocare sau procesorul Exynos 7870 octa core de 1.6 GHz. Primim şi o cameră de 8 MP în spate, de 2 MP în faţă şi o baterie de 7300 mAh.

Observăm că acest stylus ar fi identic cu cel al lui Note 7 şi primim şi acelaşi meniu Air Command, cu funcţii că Translate sau Screen Write. Preţul ar trebui să fie mai mare decât al variantei standard, dar totuşi mai mic decât al unui potenţial Galaxy Tab S3.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×