IFA 2016: Samsung Galaxy Tab A 2016 are parte de o scăpare în randări cu S-Pen la pachet

835 ori
<b>IFA 2016: Samsung Galaxy Tab A 2016 are parte de o scăpare în randări cu S-Pen la pachet</b>Ştiam că e posibil să vedem o tabletă cu stylus azi şi aparent nu e vorba despre o revenire a seriei Galaxy Note în varianta tableta, ci de o transformare. Astfel, Samsung Galaxy Tab A 2016 ar primi şi S Pen, conform celor mai noi randări ajunse pe web.

Ştiam că e posibil să vedem o tabletă cu stylus azi şi aparent nu e vorba despre o revenire a seriei Galaxy Note în varianta tableta, ci de o transformare. Astfel, Samsung Galaxy Tab A 2016 ar primi şi S-Pen, conform celor mai noi randări ajunse pe web.

E interesant că Samsung Galaxy Tab A (2016) a debutat de fapt cu câteva luni în urmă, iar acum primeşte deja o variantă cu stylus. Specificaţiile ar rămâne totuşi la fel, fie că e vorba de cei 2 GB RAM, 16 GB stocare sau procesorul Exynos 7870 octa core de 1.6 GHz. Primim şi o cameră de 8 MP în spate, de 2 MP în faţă şi o baterie de 7300 mAh.

Observăm că acest stylus ar fi identic cu cel al lui Note 7 şi primim şi acelaşi meniu Air Command, cu funcţii că Translate sau Screen Write. Preţul ar trebui să fie mai mare decât al variantei standard, dar totuşi mai mic decât al unui potenţial Galaxy Tab S3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×