O serie de fotografii cu Samsung Galaxy C5 ajung pe web; telefonul vine cu 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.686 ori
<b>O serie de fotografii cu Samsung Galaxy C5 ajung pe web; telefonul vine cu 4 GB RAM</b>Primul smartphone din seria Galaxy C pregătită de către Samsung la ora actuală, este modelul Galaxy C5. Telefonul de față ni se prezintă astăzi într-o galerie generoasă de fotografii, materiale care ne confirmă optarea pentru un corp unibody din metal și

Aflam acum ceva timp despre o nouă gamă de smartphone-uri pregătită de către Samsung, și anume despre seria Galaxy C. Samsung Galaxy C5 ar fi primul handset din această gamă, telefon care astăzi se afișează într-o serie de fotografii ce pot fi văzute chiar în galeria din cadrul acestui articol.

Vedem pentru început o abordare ceva mai diferită din punct de vedere al design-ului, dar și faptul că telefonul sosește într-un corp unibody din metal. Privit din spate, smartphone-ul ne amintește puțin de modelele HTC One, în timp ce panoul frontal pare a fi împrumutat în schimb de la Galaxy Note 5.

Lăsăm design-ul deoparte, și aflați că acest nou smartphone urmează a oferi 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli și un senzor selfie de 8 megapixeli. Se pare că la interior se va afla fie un chip Snapdragon 615, fie un procesor Snapdragon 617 însoțit de un GPU Adreno 405.

Posibil ca acest terminal să fie lansat în vară alături de alte produse printre care se numără și noua serie de tablete Galaxy Tab S3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×