Chuwi Hi8 Pro, dar și alte tablete la fel de atractive, au parte de reduceri speciale prin intermediul unui retailer chinez

657 ori
<b>Chuwi Hi8 Pro, dar și alte tablete la fel de atractive, au parte de reduceri speciale prin intermediul unui retailer chinez</b>Cum sărbătorile de iarnă se apropie, mulți dintre noi decid să ofere cadouri sub forma unor device-uri inteligente, tabletele număr&acirc;ndu-se desigur &icirc;n această categorie. &Icirc;n ajutorul nostru, cei de la EverBuying.net vin cu o...

Cum sărbătorile de iarnă se apropie, mulți dintre noi decid să ofere cadouri sub forma unor device-uri inteligente, tabletele numărându-se desigur în această categorie. În ajutorul nostru, cei de la EverBuying.net vin cu o campanie specială de reduceri ce ne oferă prețuri extrem de mici pentru tabletele din portofoliu.

Printre acestea se află și modelul Chuwi Hi8 Pro, o tabletă cu display Full HD IPS de 8 inch ce ne oferă la pachet un procesor quad-core Intel Z8300 de 1.84 GHz, un GPU Intel HD Graphics (Gen8), 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Avem posibilitatea de a opta și pentru un card microSD de până la 64 GB.

Chuwi Hi8 Pro, dar și alte tablete la fel de atractive, au parte de reduceri speciale prin intermediul unui retailer chinez

Alte dotări sunt reprezentate de către conectivitatea Bluetooth 4.0, WiFi, de suportul HDMI, cât și de bateria de 4000 mAh. Aflați că această tabletă rulează sistemul de operare Windows 10, platformă ce deschide accesul și către aplicațiile Office. Prețul său va fi de doar 79.89 dolari începând de mâine.

Un model similar este și Cube iWork 8, tabletă ce rulează de asemenea sistemul de operare Windows 10. Ca dotări hardware, avem la dispoziție un panou HD IPS de 8 inch, un procesor quad-core Intel Atom X5-Z8300 tactat la 1.44 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

Chuwi Hi8 Pro

La pachet se află o baterie de 3300 mAh, o cameră foto principală de 2 megapixeli și suport pentru carduri microSD de până la 32 GB. EverBuying comercializează această tabletă la un preț de doar 79.99 dolari ~ 333 lei, transportul fiind gratuit oriunde în lume.

Aflați totuși că stocurile sunt limitate, motiv pentru care va trebui să stați cu ochii pe site-ul everbuying.net începând de mâine de la ora 11:00 (ora României). Tabletele de mai sus, dar și celelalte modele pot fi găsite aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×