Device-urile purtabile beneficiază de prețuri speciale prin intermediul unui retailer chinez

1.108 ori
<b>Device-urile purtabile beneficiază de prețuri speciale prin intermediul unui retailer chinez</b>Atât smartwatch-urile, cât și brățările inteligente sunt la mare căutare în această perioadă - device-uri purtabile ce aduc numeroase funcționalități chiar la încheietura mâinii. De astăzi cei de la EverBuying dau startul unei campanii speciale de reducer

Cum smartwatch-urile și brățările inteligente sunt la mare căutare în aceste zile, cei de la EverBuying au decis să vină în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri pentru device-urile purtabile. Promoția debutează astăzi și include produse cu prețuri de la doar 18.99 dolari, dar și seturi VR foarte accesibile, respectiv căști stereo pentru smartphone-urile noastre.

Device-ul afișat la prețul de 18.99 dolari ~ 76 lei, este ZGPAX S29 - ceas cu display de 1.54 inch (240 x 240 pixeli), cameră foto VGA și slot microSIM la pachet. Beneficiem de conectivitate Bluetooth 3.0 pentru sincronizarea cu telefonul iOS sau Android, suport pentru conexiune 2G, dar și o baterie generoasă de 450 mAh. Ceasul se încarcă via port microUSB v2.0, aduce un buton home fizic și un difuzor dedicat.

Pentru doar 1 dolari în plus putem alege modelul Ulefone uWear, terminal ce ne amintește de Apple Watch atunci când se pune problema design-ului său. Ca specificații hardware întâlnim aici un display tactil de 1.44 inch cu sticlă 2.5D deasupra, o baterie de 220 mAh și conectivitate Bluetooth 4.0, standard ce va permite conectarea la un smartphone ce rulează Android, sau iOS. 

Acesta ne oferă certificare IP65 pentru rezistență la apă și praf, dar și numeroși senzori meniți să monitorizeze activitatea fizică desfășurată, numărul de pași parcurși, sau calitatea somnului. Primim un reminder pentru sedentarism, iar printre elementele extra avem și posibilitatea de a utiliza smartwatch-ul ca telecomandă pentru realizarea de fotografii cu smartphone-ul.

Ulefone uWear costă doar 19.99 dolari, sumă ce se convertește în aproximativ 80 lei. Acesta, dar și alte terminale purtabile la fel de interesante pot fi găsite pe site-ul EverBuying.net începând de astăzi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×