Smartwatch-ul Sony FES Watch este disponibil la vânzare; costă 240$ și se vinde doar în Japonia

763 ori
<b>Smartwatch-ul Sony FES Watch este disponibil la vânzare; costă 240$ și se vinde doar în Japonia</b>Acum aproximativ un an, mai precis &icirc;n luna decembrie 2014, aflam despre un nou smartphone foarte interesant, unul dezvoltat de o subdivizie a companiei Sony. Acest model denumit FES Watch sosește la pachet cu un display ce adoptă tehnologia...

Acum aproximativ un an, mai precis în luna decembrie 2014, aflam despre un nou smartphone foarte interesant, unul dezvoltat de o subdivizie a companiei Sony. Acest model denumit FES Watch sosește la pachet cu un display ce adoptă tehnologia e-paper ce o întâlnim mai degrabă pe un e-book reader.

Și nu doar display-ul este realizat din e-paper, ci și cureaua acestuia ce poate fi personalizată printr-o simplă apăsare a unui buton (24 design-uri/teme la pachet). Revenind la informația de astăzi, aflați că ceasul FES Watch este în sfârșit disponibil la vânzare, doar pe piața japoneză pentru moment.

Deși îi este acordată denumirea de smartwatch, acest model nu face altceva decât să afișeze ora în diferite stiluri. Acest ceas cu autonomie de 60 zile, va sosi în magazinele din Japonia din 1 decembrie, la un preț de aproximativ 240 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×