Cube i7-CM este o nouă tableta Intel Core M, cu Ubuntu ca OS şi preţ accesibil

Autor:  | Publicat în:  Cube 1.048 ori
<b>Cube i7-CM este o nouă tableta Intel Core M, cu Ubuntu ca OS şi preţ accesibil</b>&Icirc;n ultima vreme companiile din China par a se fi axat mai mult pe tablete dual boot cu preţ accesibil, dar iată că există &icirc;ncă o nişă de acoperit, cea a tabletelor cu Ubuntu la bord. Un exemplu este Cube i7-M, o tabletă cu CPU Intel...

În ultima vreme companiile din China par a se fi axat mai mult pe tablete dual boot cu preţ accesibil, dar iată că există încă o nişă de acoperit, cea a tabletelor cu Ubuntu la bord. Un exemplu este Cube i7-M, o tabletă cu CPU Intel Core M şi Ubuntu.

Terminalul este prezent în imaginea de mai sus şi este o versiune derivată a lui Cube i7, care costă 581 de dolari şi a avut succes la debut. Noul venit costă doar 399 dolari şi aduce un procesor Intel Core M, plus 64 GB, dar nu sub formă de memorie eMMC, ci SSD SATA 3. i7-CM oferă şi conectivitate 3G şi include o carcasă din aluminiu, destul de subţire.

Cube i7-CM

Ecranul este un IPS LCD Full HD de 11.6 inch, iar la bord mai avem şi 4 GB RAM DDR3L, plus o baterie de 5000 mAh şi un port micro HDMI. Există şi un slot microSD inclus aici, iar procesorul de la interior este un dual core Intel Core M 5Y10C, bazat de procesul de producţie de 14 nm. Tableta poate fi achiziţionata de aici.

Cube i7-CM este o nouă tableta Intel Core M, cu Ubuntu ca OS şi preţ accesibil

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×