Lenovo A7600-M, un nou telefon midrange accesibil apare în fotografii hands on

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 903 ori
<b>Lenovo A7600-M, un nou telefon midrange accesibil apare în fotografii hands on</b>Lenovo pare a pregăti un nou telefon midrange accesibil, sub numele de Lenovo A7600-M. Terminalul tocmai a apărut &icirc;n fotografii hands-on, pe care le vedeţi mai jos, după ce a fost certificat de către autoritatea TENAA &icirc;n China. &nbsp;...

Lenovo pare a pregăti un nou telefon midrange accesibil, sub numele de Lenovo A7600-M. Terminalul tocmai a apărut în fotografii hands-on, pe care le vedeţi mai jos, după ce a fost certificat de către autoritatea TENAA în China.

În ce priveşte designul, terminalul pare a fi fabricat din plastic, cu o ramă metalică totuşi. Lenovo A7600-M este dotat cu un display de 5.5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. La bord se afla un procesor octa core MediaTek MT6752, plus 2 GB RAM şi 8 GB stocare. În plus avem şi un slot microSD disponibil, iar în spate regăsim o cameră de 13 MP, în vreme ce în fată avem una de 5 MP.

Lenovo A7600-M, un nou telefon midrange accesibil apare în fotografii hands on

Lenovo A7600-M adopt[ o baterie de 3000 mAh şi vine cu două sloturi SIM, iar la capitolul software beneficiază de interfaţa Vibe UI 2.5 aplicată peste Android 5.0. Acest device urmează să coste în jur de 163 de dolari şi pare destul de gros, ceea ce e OK având în vedere diagonală sa crescută.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×