Cubot Max este un phablet de 6 inch cu Android Marshmallow și preț de doar 515 lei!

1.976 ori
<b>Cubot Max este un phablet de 6 inch cu Android Marshmallow și preț de doar 515 lei!</b>Cu ocazia Olimpiadei din Rio, iată că cei de la EverBuying.net vin cu reduceri atractive pentru o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente și până la gadget-uri inedite. Printre smartphone-urile listate îl avem și pe Cubot

Jocurile Olimpice din Rio sunt în plină desfășurare în acest moment, un eveniment ce ne aduce reduceri din partea retailerilor chinezi cum este cazul celor de la EverBuying.net. Această din urmă platformă online vine în această perioadă cu produse la prețuri foarte atractive, printre ele numărându-se desigur smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente dar și gadget-uri interesante precum drone și mini-proiectoare.

Cubot Max

Ce ne-a atras nouă atenția din această campanie promoțională, este smartphone-ul Cubot Max - phablet ce ne aduce un display HD de 6 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM și o capacitate de stocare internă de 32 GB. Nu lipsește din ecuație nici slotul microSD ce ne permite atașarea unui card de până la 128 GB, suficient pentru păstrarea fișierelor personale și aplicațiilor.

Cubot Max

Avem o cameră frontală de 1.3 megapixeli care datorită tehnologiei de interpolare va putea realiza fotografii de 5 megapixeli, respectiv un senzor principal de 8 megapixeli ce vine cu o tehnologie similară de interpolare software care duce rezoluția maximă până la 13 megapixeli. Cubot Max beneficiază totodată de o baterie de 4100 mAh, de conectivitate Bluetooth 4.0, de A-GPS, și de suport pentru două cartele micro-SIM.

Cubot Max

Din punct de vedere al design-ului remarcăm faptul că telefonul aduce o carcasă cu ramă metalică și spate din policarbonat ce adoptă o textură specială pentru un plus la capitolul aparență. Avem și sticlă 2.5D plasată deasupra display-ului de 6 inch, detaliu ce este sinonim cu oferirea unei experiențe de utilizarea mai intuitivă datorită marginilor ce acum sunt ușor curbate. E drept că acest model numit Cubot Max nu impresionează prea tare la capitolul dotări, dar ținând cont de uriașul său display și de cei 3 GB memorie RAM, noi credem că achiziția sa este una în regulă.

Aflați că prețul său este de doar 128.99 dolari, adică aproximativ 515 lei. Puteți plasa o comandă pentru Cubot Max de aici, platformă de unde se poate consulta și întreaga ofertă desfășurată cu ocazia Jocurilor Olimpice din Rio!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×