Cube iWork 8 Air costă doar 320 lei; primim o configurație dual-boot, 2 GB RAM și un display Full HD

955 ori
<b>Cube iWork 8 Air costă doar 320 lei; primim o configurație dual-boot, 2 GB RAM și un display Full HD</b>Pentru că popularitatea tabletelor a scăzut serios, și prețul acestor dispozitive a intrat la apă. În special din partea producătorilor chinezi primim tablete foarte accesibile, un astfel de dezvoltator fiind și Cube. Această din urmă compania are printre

Pe fondul scăderii popularității, tabletele au ajuns să fie foarte accesibile în acest moment - majoritatea dispozitivelor de acest fel sosind desigur din partea producătorilor chinezi. Cube este una dintre aceste companii care are în ofertă numeroase tablete de buget, de la modele cu display-uri generoase și specificații de top, și până la variante cu configurații dual-boot numai bune pentru cei care nu se pot decide între Windows și Android.

Cube iWork 8 Air

Cube iWork 8 Air este una dintre aceste tablete, dispozitiv cu display Full HD IPS de 8 inch ce beneficiază de un setup dual-boot ce include atât sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, cât și Windows 10. Putem avea astfel o întreagă colecție de aplicații și jocuri pe partiția cu Android, dar și o suită de aplicații și unelte de productivitate pe cea cu Windows 10 - referindu-ne aici la suita de aplicații Office ce cu siguranță este utilă.

Cube iWork 8 Air

Continuând cu specificațiile hardware, aflați că modelul Cube iWork 8 Air ne oferă la pachet un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 pe 64-bit ce este tactat la o frecvență de 1.44 GHz, 2 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 32 GB. La nevoie vom putea opta și pentru atașarea unui card microSD de până la 128 GB.

Cube iWork 8 Air

Avem un port HDMI ce ne permite conectarea tabletei la un televizor și distribuirea conținutului pe marele ecran, un senzor foto principal de 2 megapixeli, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, dar și un jack audio 3.5 mm. Cube iWork 8 Air vine cu un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date, cu o baterie de 3500 mAh și cu un senzor frontal de 2 megapixeli util pentru apeluri video.

Cube iWork 8 Air

Ca dimensiuni, această tabletă cântărește 314 grame și măsoară 9.8 mm în grosime. Pe lângă accesoriile obișnuite pe care le include la pachet, vom regăsi și un cablu OTG ce permite atașarea unui stick de memorie, sau a unor periferice. În oferta celor de la GearBest acest produs poate fi găsit la un preț de doar 79.99 dolari ~ adică 320 lei. O puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×