Cube iWork 8 Ultimate costă 300 lei și vine cu display HD de 8 inch, 2 GB RAM și procesor Intel

Autor:  | Publicat în:  Cube  Retaileri 825 ori
<b>Cube iWork 8 Ultimate costă 300 lei și vine cu display HD de 8 inch, 2 GB RAM și procesor Intel</b>În cazul în care vă aflați în căutarea unei tablete de buget, dar care să aibă și dotări hardware bunicele, atunci răspunsul ar putea veni din partea modelului Cube iWork 8 Ultimate. Această tabletă ne oferă un display HD de 8 inch, un procesor Intel și 2

Dacă vă aflați în căutarea unei tablete de buget, atunci campania celor de la GearBest ce se desfășoară în perioada 6 - 13 iulie vine de minune în întâmpinarea voastră. Această promoție este destinată în mod exclusiv tabletelor CUBE, iar printre ele avem și modelul iWork 8 Ultimate - dispozitiv cu setup dual-boot ce include la pachet atât sistemul de operare Android 5.1, dar și platforma Windows 10.

Cube iWork 8 Ultimate

Avem la dispoziție un display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280 x 800 pixeli, procesorul quad-core Intel Atom X5-Z8300 de 1.44 GHz și 2 GB memorie RAM. La capitolul stocare această tabletă ne oferă 32 GB memorie flash, dar și un slot microSD pentru atașarea unui card ulterior. Există și două camere foto de 2 megapixeli aici, una destinată apelurilor video și plasată în față, și o alta regăsită în partea din spate.

Cube iWork 8 Ultimate

Tableta CUBE iWork 8 Ultimate vine cu WiFi, Bluetooth 4.0, un port microUSB, cu un jack audio 3.5 mm și cu un port miniHDMI prin care vom putea distribui conținutul direct pe televizor prin intermediul unui cablu dedicat. Ca dimensiuni, acest dispozitiv măsoară 9.8 mm în grosime și cântărește 346 grame.

Puteți găsi tableta în oferta GearBest pentru un preț de doar 74.89 dolari ~ 305 lei. De asemenea, magazinul de față listează și alte tablete CUBE la fel de atractive pe care le puteți vedea listate aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×