D-Link intră pe piața tabletelor cu modelul D100; device 3G cu funcții de telefonie și display de 7.85 inch

Autor:  | Publicat în:  D-Link 581 ori
<b>D-Link intră pe piața tabletelor cu modelul D100; device 3G cu funcții de telefonie și display de 7.85 inch</b>Probabil mai toți am auzit de compania D-Link, producător ce dezvoltă &icirc;n mare parte soluții de conectivitate ca și routere wireless, iar mai nou și tablete. Prima lor astfel de inițiativă se numește D100, o tabletă cu display IPS de 7.85...

Probabil mai toți am auzit de compania D-Link, producător ce dezvoltă în mare parte soluții de conectivitate ca și routere wireless, iar mai nou și tablete. Prima lor astfel de inițiativă se numește D100, o tabletă cu display IPS de 7.85 inch (1024 x 768 pixeli) și conectivitate 3G ce suportă funcția de apeluri telefonice.

La interior, D100 sosește cu procesor quad-core de 1.3 GHz, un GPU Mali-400MP2 și 1 GB memorie RAM. Este prezent și un slot pentru carduri microSD, 16 GB spațiu intern de stocare, un senzor foto principal de 5 megapixeli și o unitate de 2 megapixeli pentru captură selfie.

Totodată, vom beneficia de 3G, WiFi, Bluetooth 4.0, un port microUSB și GPS. Aflăm că D-Link D100 dispune de o baterie de 4.000 mAh și faptul că este disponibilă la un preț de 200 dolari în magazinele online ca și eBay, Snapdeal, respectiv Flipkart.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×